Gündem No: 309 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

28.06.2017 - 08:27 | Son Güncellenme:

No: 309 dizisi 54. bölüm ile dün akşam yayınlandı. Çarşamba akşamları Fox TV ekranlarına gelen No: 309'da Onur ile Lale romantik bir tatil yaşarken aileleri de peşlerine takıldı. Onur ile Kurtuluş Lale ile Nülifer'e nikah tazeleme sürprizi hazırladı. No: 309'un 55. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

No: 309 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çarşamba akşamlarının kahkaha dolu dizisi No: 309'da eğlenceli olaylar yaşandı. No: 309 dizisinin dün akşamki 54. son bölümünde Betül, Erol ve Filiz'in tatile dahil olması işleri karıştırdı. Onur'un Lale'ye nasıl bir sürpriz yapacağı ise merak konusuydu. No: 309 55. bölüm fragmanı da yayınlandı, Emir kayboluyor...

Haberin Devamı

N0: 309 55. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Onur ve Lale aileleriyle harika bir otelde tatil yapmaktadırlar. Lale ve Onur’a uzun zamandan sonra, bu huzur çok iyi gelmiştir. Aşklarını tazelerler. Aileleri de keyifli vakit geçirmektedir, ta ki Betül, Erol ve Filiz gelene kadar. Lale ve Onur onların gelmesine gerilse de, mutluluklarının bozulmasına izin vermezler. Bu arada Onur ve Kurtuluş’un, Lale ve Nilüfer’e büyük bir sürprizi vardır.

N0: 309 SON BÖLÜM FRAGMANLARI

NO: 309 DİZİSİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!