Gündem No:309 dizisi 59. bölümüyle sezon finali yapıyor!

No:309 dizisi 59. bölümüyle sezon finali yapıyor!

31.07.2017 - 10:43 | Son Güncellenme:

No:309 dizisi bu akşam yayınlanacak olan 59. bölümü ile sezon finali yapacak. Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi No:309'da Lale'nin babası geri dönerek şoke etkisi yaratıyor. Peki neler olacak? No:309 sezon finaliyle bu akşam Fox'ta izlenebilecek.

No:309 dizisi 59. bölümüyle sezon finali yapıyor

Ekranların sevilen komedi dizilerinden hem eğlendiren hem hüzünlendiren ve enerjisinde hız kesmeyen No:309 dizisi yine heyecanlı bir zaman dilimini izleyiciye sunuyor. Her bölümü merakla beklenen diziden ise üzücü bir haber geldi. Kısa bir süreliğine veda edecek olan dizi yeni sezonda tekrar karşımızda olacak. Twitter üzerinden "No: 309, 2 Ağustos'ta 59. bölümüyle sezon finali yapıp 20 Eylül'de (sezonda) yeni sürprizlerle kaldığı yerden devam edecektir." açıklamasında bulunuldu. İzlemeye doyamadığımız dizinin sezon finali ise oldukça heyecanlı gözüküyor. İkinci çocuğuna hamile olan Lale bakalım finalde kiminle karşı karşıya kalacak? Sevindirecek mi yoksa hüzünlendirecek mi? Hep beraber bekleyip göreceğiz..

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur ve Lale ikinci çocuk fikrine sıcak bakmaya başlar fakat Emir’in onları rahat bırakmaya pek niyeti yoktur. Onlar da bu fikri ertelemeye ve birbirlerine vakit ayırmaya karar verirler. Nilüfer ve Kurtuluş ise Gülşah’a kardeş yapmaya karar verir. Bu arada Hülya’nın bir işler çevirdiğini düşünen Songül’ün artık sabrı taşar ve Hülya ile tartışır. Bu olay, Onur ve Lale’yi ayırmak için sürekli planlar yapan Betül’ün ekmeğine yağ sürer. Gold Film imzalı başrollerini Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk ve Demet Özdemir’in paylaştığı No: 309 dizisi No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba FOX'ta!
SEZON FİNALİ TANITIM FRAGMANLARI

BAŞROL OYUNCU KADROSU

Demet Özdemir (Lale Yenilmez), Furkan Palalı (Onur Sarıhan), Sumru Yavrucuk (Songül Şen), Fatma Toptaş (Nilüfer Yorulmaz), Gökçe Özyol (Kurtuluş Yorulmaz), Suat Sungur (Fikret Sarıhan)

Haberin Devamı


DİĞER OYUNCULAR

Pelin Uluksar (Nergis Yenilmez), Sevinç Erbulak (Betül Sarıhan), Özlem Tokaslan (Yıldız Sarıhan), Ceren Taşçı (Filiz Sarıhan), Beyti Engin (Şadi Sarıhan), Cihan Ercan (Erol Sarıhan), Ömrüm Nur Çamçakallı (Gülşah Yorulmaz)

Yazarlar