Gündem Nolur Ayrılalım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Nolur Ayrılalım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

21.07.2016 - 14:19 | Son Güncellenme:

Fox Tn'nin yepyeni dizisi Nolur Ayrılalım, 2. yeni bölüm fragmanıyla ekranlarda. Peki çiçeği burnunda dizi Nolur Ayrılalım 2. yeni bölümünde neler oluyor? Azize, Ulaş ile birlikte vakit geçirmekten yavaş yavaş keyif almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay’ı delirtmeye devam etmektedir. İşte Nolur Ayrılalım 2. yeni bölüm fragman ve detaylarıyla haberimizde...

Nolur Ayrılalım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Fox Tv ekranlarının yeni gözdesi Nolur Ayrılalım ilk bölümüyle seyircisine kavuştu. 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlanan dizi, seyirciler tarafından çok beğenildi. Değişik senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin ilk bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragman ve özetiyle Nolur Ayrılalım, haberimizde...

Haberin Devamı

Fox Tv'nin başrollerini Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç oyuncuların paylaştığı N'Olur Ayrılalım dizisi yeni bölümüyle Cuma 20:00'de!

NOLUR AYRILALIM 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

NOLUR AYRILALIM 2. YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Nolur Ayrılalım operasyonu başladı!! Peki, herşey Turgay Atalay’ın planladığı gibi mi gidiyor? Tabii ki hayır, çünkü Esas Kızımız Azize korkuyor. Ya Ulaş ona gerçekten aşık olursa ya hemencecik kendini kaptırırsa? Esas Oğlanımız Ulaş’ın ise derdi başkadır; ya Azize ile de ayrılırlarsa günün birinde? Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider hayatının aşkını bulursa? O zaman ne yapmak lazım? Azize ile hiç sevgili olmamak lazım! Ancak, hiçbir şey düşündükleri gibi gitmez! Çünkü, ne Azize’de Turgay’a karşı koyabilecek güç vardır ne de Ulaş’da Azize’den uzak durabilecek metanet.Nadir Erciyeslinin tehditleri yüzünden Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz’un ise patronu olan Yusuf isimli “hanzo betonla” derdi büyüktür. Zira, bu birbirine tamamen zıt iki karakterin uyum içinde çalışması mümkün değildir. Fakat, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir!Azize, Ulaş ile birlikte vakit geçirmekten yavaş yavaş keyif almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay’ı delirtmeye devam etmektedir! Tüm bu yaşanan karmaşa ise Azize’nin çok önemli bir şeyi unutmasına sebep olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin güzel gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına bomba gibi düşecektir o Halim isimli bela! N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Ulaş’ın terk ettiği kızlar, çok kısa bir zaman sonra hayatlarının erkekleri ile tanışmakta ve büyük bir aşk evliliği ile de mutluluğa yelken açmaktadırlar. Turgay yeni programı için aykırı bir fikir aramaya karar verir. Turgay Ulaş efsanesine bayılır ve anında yeni programının adına karar verir; N’olur Ayrılalım!İsimsiz genç bir kız Ulaş ile sevgili olacak, Ulaş kızı terk ettikten sonra ise o kız gidip hayatının aşkını bulacaktır. Tüm bu süreci de Turgay ve ekibi gizli kamera ile saniye saniye çekecektir.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Nilay Duru (Azize Ilgazoğlu), Aras Aydın (Ulaş Vardar), Gürgen Öz (Turgay Atalay ), Nilperi Şahinkaya (Temmuz Akıncı), Osman Karakoç (Yusuf Ilgazoğlu), Hilal Uysun (Çiğdem Şanlı), Duygu Karaca (Saadet Börekçi),Ayşe Selen (Nazife hanım), Meriç Başaran (Şükufe Börekçi), Hüseyin Soysalan (Nadir Erciyesli), Özgül Sağdıç (Irmak Erciyesli) , Eray Ayaz (Ateş Erciyesli)