Teknoloji Note 5’e Yanlış Takılan S Pen’i Çıkarmanın Yolu

Note 5’e Yanlış Takılan S Pen’i Çıkarmanın Yolu

31.08.2015 - 10:20 | Son Güncellenme:

Galaxy Note 5 ile gelen yeni nesil S Pen, ters takıldığında ne yazık ki soruna yol açıyor. Bu sorunu çözen bir YouTube kanalı ise çözümü video olarak gözler önüne serdi......

Note 5’e Yanlış Takılan S Pen’i Çıkarmanın Yolu

Galaxy Note 5 ile gelen yeni nesil S Pen, ters takıldığında ne yazık ki soruna yol açıyor. Bu sorunu çözen bir YouTube kanalı ise çözümü video olarak gözler önüne serdi... Geçtiğimiz ay belli başlı ülkelerde satışa sunulan Galaxy Note 5, belirli bir kitle tarafından oldukça beğenilmiş durumda. Donanım özelliklerinin artması dışında özellikle dış görünümü de değişen Note 5, ayrıca yeni nesil S Pen ile geliyor oluşuyla da dikkat çekiyor. En gelişmiş S Pen deneyimini sunmayı amaçlayan Note 5, belirli bir kullanımdan sonraysa ne yazık ki kullanıcılarına sıkıntılı anlar yaşatmakta. Bir süre önce paylaştığımız haberde, ters takılan S Pen'in Note 5'te sıkıştığını ve bir daha çıkarılamadığını aktarmıştık.

Haberin Devamı

Bunun en büyük nedeni ise firmanın yeni kalemin başlangıç noktasında ufak bir butona yer vermesi. Kalemin yuvasından daha rahat bir şekilde çıkmasını sağlayan bu buton, Samsung'un kaldırdığı güvenlik önlemi sonrasında önemli bir sorunu ortaya çıkarır oldu. Resmi açıklamada bu tarz sorundan muzdarip olan kişilerin yetkili servislere ulaşmaları gerektiği öneriliyor. Ancak aşağıdaki videoda izleyeceğiniz kişi ise ufak bir işlem sonrasında sıkışan kalemi yerinden kolayca çıkarabilmekte. Bunlara ek biz yine de uyaralım; karşılaşacağınız olası sorunlarda size en yakın yetkili servis ile görüşmeniz en iyisi olacaktır. Hem cihazınızın garantisini korumak hem de geri dönülemez bir işlemi yapmamak için servise danışmanız gerekir.