Konut Nuryapistore.Com’dan 500 bin TL’lik ev sigortası

Nuryapistore.Com’dan 500 bin TL’lik ev sigortası

15.10.2014 - 17:12 | Son Güncellenme:

Nur Yapı Grup, Haziran 2014 itibariyle yapı ve inşaat malzemeleri satan nuryapistore.com e-ticaret sitesini açtığını duyurdu.

Nuryapistore.Com’dan 500 bin TL’lik ev sigortası

Nur Yapı Grup iştiraki olarak Haziran 2014’de hizmete giren nuryapistore.com e-ticaret sitesinde, GLP Su Armatürleri firması kendi ürünlerine 500 bin TL’lik ev sigortası yapıyor.
Mağazacılık, toptancılık ve daha farklı sektörlerde iştiraki olan Nur Yapı Grup, Haziran 2014 itibariyle yapı ve inşaat malzemeleri satan nuryapistore.com e-ticaret sitesini açtığını duyurdu. Eviye, banyo ve lavabo su armatürleri imalatı yapan GLP markalı ürünlere de yer veren nuryapistore.com, müşterilerini GLP Su Armatürleri firmasının kendi ürünlerine özel sunduğu 500 bin TL’lik ev sigortasından da yararlandırıyor. Müşterilerin GLP Su Armatürleri’ne ait ürünlerden dolayı yaşayabilecekleri muhtemel sorunlar karşısında sigorta devreye giriyor.
Geniş ürün yelpazesi
Yapı ve inşaat malzemelerini başarılı mağazacılık hizmetiyle müşterilerine sunan Nur Yapı Grup, tüketici alışkanlıklarının değişmesi ve elektronik ticaretin gelişmesi üzerine kurduğu nuryapistore.com sitesi üzerinden, müşterilerine daha uygun fiyatlardan yapı ve inşaat malzemeleri satmayı hedefliyor. Bu kapsamda kampanya ve indirimlerle müşterilerine uygun fiyat avantajları sunan site, banyo ürünlerinden, dış cephe süsleme ve elektrikli ev aletlerine kadar yapı, inşaat ve dekorasyon ürünlerinin satışını yapıyor.
Satmayı hedeflediği ürün listesinin yüzde 30 kadarını henüz tamamlayan nuryapistore.com sitesi, kısa zaman zarfında yapı, dekorasyon ve inşaata dair her ürünün temin edilebileceği tek online alışveriş merkezi olmayı amaçlıyor. Mağazacılık ve Toptancılık alanındaki deneyim ve tecrübelerini online dünyaya taşıyan Nur Yapı Grup iştiraki nuryapistore.com’un, kullanıcı dostu tasarımı ve avantajlı fiyat yapısıyla ülkemizde e-ticaretin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacağı düşünülüyor.