Teknoloji Nyko Data Bank ile, PlayStation 4’te 6TB Hafıza Mümkün!

Nyko Data Bank ile, PlayStation 4’te 6TB Hafıza Mümkün!

18.06.2015 - 11:47 | Son Güncellenme:

Eğer Sony'nin son nesil oyun konsolu PlayStation 4'e sahipseniz ve konsolunuzun hafızası sizlere yetmiyorsa, bu haberimiz sizi çok memnun edebilir. Başlıkta da haberin içeriğinin ne olduğunu görebilirsiniz zaten: "PlayStation 4'ün kapasitesinin 6TB'a...

Nyko Data Bank ile, PlayStation 4’te 6TB Hafıza Mümkün

Eğer Sony'nin son nesil oyun konsolu PlayStation 4'e sahipseniz ve konsolunuzun hafızası sizlere yetmiyorsa, bu haberimiz sizi çok memnun edebilir. Başlıkta da haberin içeriğinin ne olduğunu görebilirsiniz zaten: "PlayStation 4'ün kapasitesinin 6TB'a kadar daha artırılması." Bunu, o görseldeki ürünle yapıyoruz. Ayrıntılara geçelim şimdi. An itibariyle 500GB'lık modeli bulunan Sony PlayStation 4'ün, 1TB'lık modelinin de yolda olduğu söyleniyor. Ancak günümüz oyunları düşünüldüğünde, kimi kullanıcılar için 1TB bile yetmeyebilir. İşte tam da burada devreye, Nyko'nun yeni HDD aksesuarı giriyor:

Haberin Devamı

Data Bank! Nyko Data Bank, PS4'ün 2.5"lik HDD'sinin bir adaptörü olarak görev alıyor ve konsolun sol üst kısmına yerleştiriliyor. Tasarım olarak da PS4'le aynı çizgide bulunan ürün içerisine, 3.5"lik 2TB, 4TB ya da 6TB'lık HDD yerleştirmek mümkün. Bu ürünün, ilk olarak CES'te tanıtıldığını belirtelim; ancak artık ürünün fiyatı da belli: 40$. Elbette ek olarak bir de HDD alacağınız gerçeğini aklınızda tutmakta fayda var. Gelen bilgilere göre Nyko Data Bank, kimi ısınma ve performans sorunlarını da beraberinde getirebiliyor. O nedenle eğer almayı düşünüyorsanız, bu konuları kesinleştirmenizde yarar var. Ürün hakkında fazla bilgiyi şuradaki satış sayfasından alabilir, ürünün nasıl monte edildiğine de aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz. Buyrun: