Gündem Arama kurtarma faaliyetleri sona erdirildi

Arama kurtarma faaliyetleri sona erdirildi

06.09.2014 - 16:07 | Son Güncellenme:

Kumburgaz'da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan 4 gençle ilgili arama kurtarma faaliyetlerine son verildi.

Arama kurtarma faaliyetleri sona erdirildi

GENELKURMAY Başkanlığı, Kumburgaz'da kayıp 4 gençle ilgili arama kurtarma faaliyetlerine son verildiğini açıkladı.Yapılan açıklamada, "İstanbul / Kumburgaz, Kamiloba'da denizde kaybolan beş kişiden halen kayıp olan dört kişinin arama faaliyetine Sahil Güvenlik yüzer unsurları ile denizden, arama kurtarma helikopteri ile havadan devam edilmiş, ancak söz konusu şahıslara ait herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. Arama kurtarma faaliyetine son verilmiştir" denildi.

Haberin Devamı

Yaşları 25 ile 30 arasında değişen Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi, 17 Ağustos Pazar günü tatil için geldikleri Kumburgaz'ın Kamiloba sahilinden deniz bisikleti kiraladıktan sonra denize açılmıştı. Ancak gençlerden bir daha haber alınamadı.

Kayıp gençleri arama çalışmaları sürerken Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde 25 Ağustos’ta deniz kıyısında bir ceset bulundu. Yapılan DNA testi sonucu cesedin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğunun ortaya çıktı.