Gündem O Hayat Benim 100. sezon finali ekrana kilitledi!

O Hayat Benim 100. sezon finali ekrana kilitledi!

02.07.2016 - 11:59 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi O Hayat Benim 100. sezon finali ile ekrana geldi. Nefes kesen son bölüm ardından O Hayat Benim dizisinde ayrılık şoku yaşanmaya başladı. Peki sevilen dizi O Hayat Benim dizisine kimler veda etti? İşte merak edilen detaylar...

O Hayat Benim 100. sezon finali ekrana kilitledi

Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi O Hayat Benim 100. sezon finali ile ekrana geldi. Ekrana gelen O Hayat Benim 100. bölüm sezon finali izleyenleri ekrana kilitledi. Başerollerinde Ezgi Asaroğlu ve Keremcem'in yer aldığı O Hayat Benim dizisi sezon finalinde Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı. O Hayat Benim 100. sezon finali hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

O HAYAT BENİM SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir. Sultan, Efsun’un acısına son vermek uğruna her şeyi göze almıştır. Bahar ile Efsun’u sonsuza dek düşman yapacak bir oyun tezgahlanmaya başlar.

Ama hiçbirinin hesap etmediği bir şey vardır. Kenan nihayet gözlerini açmıştır ve intikam istiyordur! Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda... Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir!

Haberin Devamı

O Hayat Benim 100. sezon finali ekrana kilitledi

O HAYAT BENİM DİZİSİNDE AYRILIK ŞOKU!

Üç sezondur yer aldığı O Hayat Benim dizisinin Hülya karakterine can veren Ahu Sungur diziye veda etti. O Hayat Benim ekrana gelen sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitledi. 100. sezon finalinin ardından Ezgi Asaroğlu'da diziye veda etti.