Gündem O Hayat Benim 103. bölüm fragmanında Arda gidiyor!

O Hayat Benim 103. bölüm fragmanında Arda gidiyor!

27.09.2016 - 09:21 | Son Güncellenme:

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi O Hayat Benim 103. bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Geçtiğimiz akşam ekrana gelen O Hayat Benim son bölümde gerginliklerin önü arkası kesilmiyor. O Hayat Benim yayınlanan 103. yeni bölüm fragmanında da gerginlikler devam ediyor. İşte yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

O Hayat Benim 103. bölüm fragmanında Arda gidiyor

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği O Hayat Benim dizisinin başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, İclal Aydın yer alıyor. O Hayat Benim 102. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamlarına damga vuran dizi O Hayat Benim 102. son bölümde Bahar kızına kavuşabildi mi?

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi O Hayat Benim dizisinde bu hafta yine heyecan dorukta! Bahar'ın kızına kavuşup kavuşamayacağı şimdiden merak konusu haline geldi. Efsun Nuran için herşeyi göze alacaktır.

O HAYAT BENİM 102. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar tüm gerçeklerden bir adım uzaktadır. Efsun ise Nuran’ı kaybetmemek için her şeyi göze almıştır.

O Hayat Benim 103. bölüm fragmanında Arda gidiyor

Ancak Zühal’in açık tehdidi karşısında Sultan’ın taviz vermemesi, Efsun’un tüm planlarını altüst eder. Kader, Bahar’la kızını kavuşturmaya kararlıdır sanki.

O HAYAT BENİM 103. BÖLÜM FRAGMANI

Efsun için İstanbul’a dönmekten başka çare kalmaz. Fakat İstanbul’a gitmek, Nuran’ı öz babası Ateş’in de yakınına götürmek demektir. Efsun’un paniği o kadar büyümüştür ki kaçınılmaz hata Nuran’ın doğum günü kutlaması sırasında gelir. Bu sırada Ateş’in intikam oyunundaki her hamle, Kenan’ı gizlendiği delikten çıkmaya mecbur bırakmaktadır. Ateş’in sesi tek tek hepsinin kulaklarında yankılanmaktadır adeta. “Herkes cezasını çekecek... Herkes!”