Gündem O Hayat Benim 111. bölümünde Reyhan öldü mü?

O Hayat Benim 111. bölümünde Reyhan öldü mü?

25.11.2016 - 13:39 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim'de heyecanlı sahneler bitmiyor. O Hayat Benim'in 111. bölüm fragmanında Reyhan'ın hayatı tehlikede. Ateş yetişmeye çalışsa da Reyhan'ı kurtaramayacak. Reyhan ölüyor mu? Hepsi Pazar günü O Hayat Benim'de olacak.

O Hayat Benim 111. bölümünde Reyhan öldü mü

Pazar günlerinin entrika dolu fenomen dizisi O Hayat Benim 111. bölümünde de unutulamayacak olaylarla karşınıza çıkacak. O Hayat Benim'in yeni bölümünde Hülya'nın kızı deliriyor, bunun üzerine artık Hülya tanınamayacak kadar tehlikeli bir hale bürünüyor. Efsun fakir hayatına huzurlu olmanın sevinciyle devam ederken neler olacak? Bahar neyin peşinde? Hepsi O Hayat Benim'in Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği O Hayat Benim dizisinin yönetmenliğini otuzuncu bölüme kadar Hülya Bilban, otuz birinci bölümden itibaren hamdi alkan üstlenmiştir. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moran, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev ve Oya Başar’ın paylaştığı O Hayat Benim 111. yeni bölümü ile 27 Kasım 2016 Pazar akşamı FOX'ta.

O HAYAT BENİM 111. BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM 111. BÖLÜM 2. FRAGMANI

O HAYAT BENİM 111. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim'in yeni bölümünde Ateş, Reyhan’ı bu karanlığın içinden çekip çıkarmaya kararlıdır. Efsun ise Arda ve Nuran’la birlikte gecekondu yaşamına uyum sağlamaya çalışmaktadır. Fakat Bahar’ın kafasındaki soru işaretleri büyüdükçe, Efsun gittikçe köşeye sıkışıyordur. Aradığı cevapları Efsun’dan alamayan Bahar bu kez Hülya’ya yönelir. Kendisinden ne saklandığını öğrenmeye kararlıdır ve yardım için de Ateş’e koşar. Başlarına gelenleri bir türlü hazmedemeyen Sultan ise yeniden güçlenip zengin olmak için büyük bir hırsla hareket etmektedir. Ama attığı adımlar, sırların ortaya çıkmasını daha da hızlandıracak olayları tetikler. Hülya çok ağır bedeller ödemiştir. Önce abisi Mehmet Emir... Ve sonra kızı Müge! Hülya'yı susturmak için artık para yeterli olmayacaktır... Hepsi O Hayat Benim'in Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde...

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Hayat Benim son bölümünde Ateş bir kez daha merhametine yenilmemeye kararlıdır. Ansızın hayatına girip ona şantaj yapmaya kalkışan ama bir yandan da korkmuş, zavallı bir kız gibi görünen Reyhan’la arasına bir duvar örmeye çalışır. Bahar içinse veda vakti gelip çatmıştır. Hayatına hangi yoldan devam edeceğine karar verecektir artık... Mehmet Emir şirketini, ailesini korumak için çok riskli bir adım atmıştır. Hülya ise abisine yardım edebilmek uğruna herkesi harcayabilecek kadar çaresizdir. Volkan’ın kendini kaybedip yaptığı bir hata, Efsun’la Nuran’ın, sadece onların değil, Arda ve Sultan’ın da hayatlarını bir anda altüst eder. Atahan Konağına elveda deyip Kısmetsiz Mahallesine, gecekondu yaşamına dönme vaktidir artık!