Gündem O Hayat Benim son bölüm ardından 126. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim son bölüm ardından 126. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.03.2017 - 08:53 | Son Güncellenme:

Pazar akşamlarının dram yüklü senaryosu O Hayat Benim 125. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Bahar zorlu bir tedavi sürecine başlar. Yanında kızı ve kocası Ateş ona olan sonsuz sevgisi vardır. Ateş, Bahar ve Nuran'ı konağa dönmesi için ikna etmeye çalışır. O Hayat Benim'de Efsun'u terk eden Arda'da konağa geri dönmek istemektedir. Peki O Hayat Benim yayınlanan son bölüm ardından 126. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim son bölüm ardından 126. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bahar’ın önünde zorlu bir tedavi süreci... Yanındaysa kızının ve kocasının sonsuz sevgisi vardır. Ateş, Bahar’la Nuran’ın gerçek evlerine, yani Atahanların konağına dönmesini sağlamayı bir onur meselesi yapmıştır! Efsun’u terk eden Arda da konağa yerleşmek ister. Eski Arda Atahan’ın dönüşüdür bu! Holdingde Behçet’in karşısında güçlü bir Atahan ittifakı oluşmaktadır. Bahar da Mehmet Emir ve Ateş için yol gösterici olur bu savaşta...

Haberin Devamı

Orkun ise Efsun’un hayatını her anlamda darmadağın etmiştir. Sadece Arda değil, Sultan ve tüm mahalle de Efsun’a sırtlarını döner. Arda’yla Efsun’un ayrılığı, Zeynep’in çoktandır bastırdığı hislerini de yeniden alevlendirmektedir. Efsun dibe batarken, Orkun onun karşısına bu kez gerçek yüzüyle ve karanlık bir teklifle çıkacaktır.

O HAYAT BENİM 125. BÖLÜM FRAGMANI