Gündem O Hayat Benim 72. bölüm fragmanında büyük şok-İzle

O Hayat Benim 72. bölüm fragmanında büyük şok-İzle

10.12.2015 - 11:29 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin heyecanlı dizisi O Hayat Benim 72. bölüm fragmanı yine çok konuşuldu. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Hülya, Efsun'dan kurtulmak için her şeyi göze alıyor. O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde.

O Hayat Benim 72. bölüm fragmanında büyük şok-İzle

O Hayat Benim 72. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek dizinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Efsun ve Sultan'ın planları ortalığı karıştırıyor. O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Haberin Devamı

Yalanların bedelini ödeme vakti artık!

Bahar’ın darbesi sonucunda konakta bir yaşam imkansız hale gelir. İsmail’in haberini almak Efsun için bir başka ağır tokat olacaktır.

O güne dek üzdükleri insanlar şimdi hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışmaktadır. Zeynep, Cemal’e sığınır. Ateş’in gözünde de Bahar’la evlenmelerinin önünde bir engel kalmamıştır.

Hülya Atahan ise hayatları darmadağın olurken ailesini birarada tutabilmenin gayretindedir. Ancak gömülü duran sırlar er ya da geç gün yüzüne çıkacaktır!

Polis, Arda’nın öldürdüğü adamın cesedine ulaşırken, Sultan ile Salih bıçak sırtındadır. Hülya ise çocuklarını korumak ve Efsun’dan sonsuza dek kurtulmak için her şeyi göze almaya hazırdır.

O Hayat Benim 13 Aralık Pazar akşamı FOX TV'de..

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 72. BÖLÜM FRAGMANI
O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
O Hayat Benim tüm hızıyla devam etti. 71. bölümde heyecan doruktaydı. Efsun bu sefer köşeye sıkıştı. Bahar ise çalınan hayatının intikamını aldı.
Her şeyin bir bedeli vardır! İyiliğin de kötülüğün de..
İlyas’ın ihbarıyla Sultan ve Salih gözaltına alınır. Atahan'lardan aldıkları paraya suç geliri olarak el konulur. Efsun kapana kısılmıştır artık. Kurtuluşlarının anahtarı Arda’nın elindedir. Ancak Arda aldığı bıçak yarasıyla can çekişmektedir. Hülya, oğlunu ilelebet kaybetme korkusunu yaşamaktadır.
Bahar ise daha yeni kavuştuğu babasını, Mehmet Emir’i yitirmek üzeredir. Üst üste gelen yıkımların neticesinde köşeye sıkışan Efsun ve Sultan, Bahar'ın canını yakmak için daha büyük hamlelerin peşine düşerler.