Gündem O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanında hüzünlendiren gelişme!

O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanında hüzünlendiren gelişme!

11.05.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

Her bölümde ayrı heyecanın yaşandığı O Hayat Benim dizisi 94. bölüme ulaşmak üzereyken heyecanda kat kat artıyor. Merakla beklenen O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanı erken yayınlanmıştı. Efsun göz yaşları içinde tutuklandı. İşte O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı...

O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanında hüzünlendiren gelişme

O Hayat Benim, yayın hayatına 16 Şubat 2014'ten itibaren geçerek izleyicilerle buluşmuştu. O Hayat Benim dizisinin yönetmenliği, Hamdi Alkan'ın yaptığı, Senaristiği Yekta Torun ve Melis Başar 'ın üstlendiği baş rollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Oya Başar, İclal Aydın, Zerrin Sümer ve Süleyman Atanısev'in paylaştığı dizi Fox TV ekranlarında her pazar saat 20:00'da yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Hüzünlü sahnelerin yaşandığı O Hayat Benim'de büyük heyecan pazar günü yaşanacak.

O HAYAT BENİM YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Efsun neden tutuklandı? Biri onu ihbar mı etti? Arda ona yardım etmek için ne yaparsa yapsın, sonuç değişmez. Efsun, akıbetini belirleyecek bir duruşmada hakim karşısına çıkacaktır! Kenan konağa dönmenin yollarını aramaktadır. Mehmet Emir bunun önünü kesmek için Ateş’ten yardım ister. Ancak Ateş’in geçmişte Kenan’ı öldürmeye teşebbüs etmiş olması, onun peşini bırakmayacaktır. Bahar yeni evlerinde Ateş’i beklerken, onun bir daha geri gelmeyebileceği aklının ucundan bile geçmemektedir... Sultan ve Ganimet, Zeynep’in Affan’la evlenip uzaklara gitmeye hazırlandığını öğrenir. İki anne kızlarını kurtarmak için harekete geçer. Fakat Affan’ın lüks yatı denize açılmıştır bile... Fulya ise Mehmet Emir’le boşanma işlemleri tamamlanınca, artık gözünü karartır ve hayatını mahveden kişiye karşı ölümüne bir savaş açar! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı Fox'ta.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanında hüzünlendiren gelişme

O HAYAT BENİM 94. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.