Gündem O Hayat Benim 99. yeni bölüm ile pazar akşamı FOX TV'de!

O Hayat Benim 99. yeni bölüm ile pazar akşamı FOX TV'de!

16.06.2016 - 10:21 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim'de yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen O Hayat Benim 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. İşte O Hayat Benim ile ilgili merak edilen sorular ve cevapları...

O Hayat Benim 99. yeni bölüm ile pazar akşamı FOX TVde

Fox Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi O Hayat Benim heyecanlandırmaya devam ediyor. O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'ten itibaren yayın hayatına geçen O Hayat Benim izleyicilerle buluştu.Yönetmenliği, Hamdi Alkan'ın yaptığı, Senaristiği Yekta Torun ve Melis Başar 'ın üstlendiği baş rollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Oya Başar, İclal Aydın, Zerrin Sümer ve Süleyman Atanısev'in paylaştığı dizininin ilk yayın tarihi 16 Şubat 2014 olan, fox tv ekranlarında yayınlanan Türk televizyon dizisi.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. Herkes adına büyük fedakârlıklar gerektirir bu yolculuk... Ömer, Bahar’ı yirmi dört saat içinde yakalamak konusunda son derece kararlıdır. Ateş de peşindeki Ömer’i atlatıp Bahar’a kavuşabilmek için gözünü karartacaktır. Bahar’ın durumunu ve Sultan’ın yeğenleriyle ilgili zaafını kendi çıkarları için kullanacak insanlar türer dört bir tarafta. Atahan ailesi için de bir dağılma sürecidir sanki bu... Bahar ve Efsun’un yolculuğu, herkesin hayatının yeni dönemini başlatacak, beklenmedik olaylara gebedir. İki kardeşi yakınlaştıran bu süreç, belki de her şeyin sonu demektir aslında!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM HAKKINDA

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

OYUNCULAR

Ateş- Keremcem
Bahar- Ezgi Asaroğlu
Efsun- Ceren Moray
Mehmet Emir Atahan- Sinan Albayrak
Hasret- İclal Aydın
İlyas- Süleyman Atanısev
Sultan- Oya Başar

OYA BAŞAR KİMDİR?

O Hayat Benim 99. yeni bölüm ile pazar akşamı FOX TVde

Oya Başar (d. 11 Şubat 1956, İstanbul), Türk komedyen, sinema ve tiyatro oyuncusu.

Yaklaşık 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na giren Oya Başar, İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Devekuşu Kabare başta olmak üzere İstanbul Tiyatrosu ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalıştı. Televizyon dizileri yaptı. Ardından Levent Kırca ile adlarını taşıyan tiyatro kuruldu. Kariyerinde önemli bir yere sahip 1986 yılında başlayan Olacak O Kadar televizyon dizisinde de eşi ile birlikte oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı. 2007 yılında yakalandığı meme kanseri hastalığı sonrası çalışmalarına ara vermeyen Başar, hastalığını atlatmıştır. Son dönemde Şehir tiyatrolarına tekrar dönerek, müzikal oyun Yedi Kocalı Hürmüz oyununu oynadı. Oya Başar, TV ve tiyatro çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir.