Gündem O koca yakalandı

O koca yakalandı

09.12.2014 - 14:19 | Son Güncellenme:

İstanbul’da kendisinden boşanmak isteyen 25 yıllık eşi 44 yaşındaki Ayfer Ataç’ı tabancayla vurarak öldürmekten aranan A.A. (52) polis tarafından yakalandı. Şüpheli A.A.’nın bir süredir işlerinin kötü gittiği, cinayetten önce de eşiyle sık sık tartıştığı öğrenildi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O koca yakalandı

Gültepe, Talatpaşa caddesi üzerinde 10 Ekim 2013 tarihinde meydana gelen olayda şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanma aşamasına gelen Ayfer Ataç, kendisiyle konuşmak isteyen eşi A.A’nın inşaat bürosuna gitmişti. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre içeri girdikten kısa süre sonra tartışmaya başlayan A.A., silahını çekerek kurşun yağdırmıştı. Saldırı sonucu ağır yaralanan Ayfer Ataç ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetmişti. Koca A.A. ise kaçmıştı.

Haberin Devamı

Polis tarafından her yerde aranan A.A.’nın Bursa’da saklandığı bilgisi üzerine harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri önceki gün operasyon düzenledi. Gece saat 01.30 sıralarında saklandığı evde yakalanan koca A.A. ertesi gün İstanbul’a getirilerek adliyeye sevk edildi. A.A.’nın kendisini yakalayan polislere işlerinin bozuk olduğunu bu nedenle eşiyle arasında problemler yaşandığını söylediği öğrenildi.

Adliyede tutuklanan A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.