Gündem O Ses Çocuklar ne zaman başlıyor?

O Ses Çocuklar ne zaman başlıyor?

15.03.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

O Ses Çocuklar yarışması ne zaman başlayacak? Merakla beklenen O Ses Çocuklar yarışması kanalı TV8. O Ses Çocuklar'ın ikinci sezonu 1 Eylül 2014'te başlamıştı.Şimdi ise ne zaman başlayacağı merak konusu.

O Ses Çocuklar ne zaman başlıyor

Ekranlarda büyük bir merak ile izlenen yarışması O Ses Çocuklar için ne zaman başlayacağı konusunda kesin bir açıklama gelmedi. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışma için başvurular devam ediyor.

Haberin Devamı

O SES ÇOCUKLAR HAKKINDA

O Ses Türkiye yarışmasının 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için hazırlanmış versiyonudur. Birçok ülkede The Voice Kids adıyla bilinir. İlk sezonu 2014 Haziran-Temmuz döneminde yapılmıştır. Sunuculuğu Jess Molho yapmıştır. O Ses Türkiye ile aynı formattadır ama bazı farklar vardır.

O Ses Türkiye'de 4 jüri varken O Ses Çocuklar'da 3 de olabilir 4 de olabilir.
Her jürinin 30-35 kişilik takımı varken O Ses Çocuklar'da 18 kişilik takım var.
Düellolar ikişerli yapılmaz. Her zaman üçerli yapılır ve transfer olmaz.
Düellolardan sonra yarı finalde her biri 6 kişi olan takımlar üçerli eşleşerek iki kişiye düşer.
Final turları canlı yayınla yapılmaz ve tele-oylama yerine seyirci oylaması kullanılır.

Haberin Devamı

O Ses Çocuklar'ın ikinci sezonu 1 Eylül 2014'te başladı. Jüriye Oğuzhan Koç'un katılması ile yarışma 3 yerine 4 kişilik bir jüri ile yapıldı.

O SES ÇOCUKLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekranlarda büyük bir merak ile beklenen O Ses Çocuklar yarışması ne zaman başlayacağı tarihi belli değildir. Küçük yaşta ki çocukların sesleri ile yarışmış olduğu O Ses çocuklar ekranlara yerini almaya hazırlanıyor. Başvuruların açılmış olduğu yarışma programı içerisinde bu kez çocuklar jürileri etkilemeye çalışacaklar. Önümüzde ki aylar içerisinde başlaması beklenilmekte olan ses yarışmasının hangi gün ekranlara gelecek olduğu tam olarak kesinlik kazanmadığı öğrenildi.

İnternet üzerinden yayınlanmakta olan başvuru formunu doldurarak işlemlerinizi tamamlamanız mümkün. Acun medya tarafından yayınlanmakta olan başvuru formunu doldurmanız gerekmekte iken, yarışmaya çağrılmanız üzere tüm Türkiye'nin gözü önünde sesinizi sergileme fırsatı yakalayacağınız. Yarışmanın jüri üyeliğini ise gene Murat Boz,Hadise,Oğuzhan Koç ve Mustafa Ceceli'nin yapması tahminler arasında yer almaktadır.

O SES ÇOCUKLAR BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ