Gündem O Ses Çocuklar yarın başlıyor

O Ses Çocuklar yarın başlıyor

29.03.2016 - 12:00 | Son Güncellenme:

O Ses Çocuklar yeni sezona başlıyor. İlk bölümü 31 Mart akşamı ekrana gelecek olan O Ses Çocuklar yarışmasının jüri üyeleri kim olacak? O Ses Çocuklar hangi kanalda yayınlanacak? İşte O Ses Çocuklar hakkında tüm detaylar...

O Ses Çocuklar yarın başlıyor

O Ses Çocuklar yeni sezona "Merhaba" demeye hazırlanıyor. İlgi ile izlenen O Ses Çocuklar hangi kanalda yayınlanacağı ve O Ses Çocuklar ne zaman yayına gireceği belli oldu. Özelliklede en çok merak edilen sorulardan biri de O Ses Çocuklar jüri üyesi kimler olacağıydı. İşte tüm soruların cevabı.

Haberin Devamı

İlk bölümü 31 Mart akşamı ekrana gelecek olan O Ses Çocuklar yarışmasının jüri üyeleri belli oldu.

O Ses Çocuklar 2016 Jürileri Burak Kut, Hadise, Oğuzhan Koç olacak. Geçen Sezon ki Hadise ve Oğuzhan Koç yine jüri koltuğunda olacak. Burak Kut yeni jüri olarak yarışmada jüri koltuğunda yerini alacak. Acun Medya'nın O Ses Türkiye formatı 2016 yılında O Ses Çocuklar olarak devam edecek. Programda yaş alt ve üst limiti 7-14 olacak. İlk bölüm 31 Mart perşembe Tv8'de yayınlanmaya başlıyor.

O SES ÇOCUKLAR FRAGMAN

O SES ÇOCUKLAR HAKKINDA

O Ses Türkiye yarışmasının 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için hazırlanmış versiyonudur. Birçok ülkede The Voice Kids adıyla bilinir. İlk sezonu 2014 Haziran-Temmuz döneminde yapılmıştır. Sunuculuğu Jess Molho yapmıştır. O Ses Türkiye ile aynı formattadır ama bazı farklar vardır.

O Ses Türkiye'de 4 jüri varken O Ses Çocuklar'da 3 de olabilir 4 de olabilir.
Her jürinin 30-35 kişilik takımı varken O Ses Çocuklar'da 18 kişilik takım var.
Düellolar ikişerli yapılmaz. Her zaman üçerli yapılır ve transfer olmaz.
Düellolardan sonra yarı finalde her biri 6 kişi olan takımlar üçerli eşleşerek iki kişiye düşer.
Final turları canlı yayınla yapılmaz ve tele-oylama yerine seyirci oylaması kullanılır.