Gündem O Ses Türkiye 7. bölümde kahkaha dolu anlar-izle

O Ses Türkiye 7. bölümde kahkaha dolu anlar-izle

19.10.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

TV8'in eğlenceli yarışması O Ses Türkiye birbirinden güzel sesleri bulmaya devam ediyor. Ekrana gelen 7. bölümde kahkaha dolu anlar yaşandı. O Ses Türkiye 7. bölüm ve detaylar haberimizde.

O Ses Türkiye 7. bölümde kahkaha dolu anlar-izle

O Ses Türkiye’de bu sezon jüri koltuklarında Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta tek butonu yöneten Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz yer alıyor.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’ de her zaman olduğu gibi sesler değil, jüriler yarışıyor. Bu sezon yarışmacılar da çok iddialı, jüri üyeleri de!

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O Ses Türkiye’de yarışmacılar jüri üyelerini döndürebilmek adına bir heyecan yaşarken, Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz yarışmacıları kendi takımına katmak için farklı taktikler deneyecek, Hadise, Ebru ve Murat’ın aralarında yaşadıkları rekabetle eğlence zirve yapacak.

Hadise'nin takımında yer alan isimler:

Murat Kahraman, Özgür Özkan, Ozan Olgun, Yunus Erdoğan, Sibel Karabaş, Özgür Hasar, Berkay Coşkuner, Pınar Demirkal, Cansu Özkan, Namık Erten, Nesli Çınaroğlu, Tayfun Solmaz, Gürkan Saltaç

Murat Boz etakımında yer alan isimler :

Haberin Devamı

Derya Ayan, Serhat Yıldız, Ercan Cicigil, İlayda Su Çakıroğlu, Gamze Tan, Levent Karabacak, Aida Çayır, Özlem Biter, Berkin Bekret, Gözde Özyurttaş, Furkan Gündüz, Ezgi Yıldız, Mehmet Mustafa Sarmış, Özlem Başar.

Ebru Gündeş'in takımında yer alan isimler:

Özcan Demir, Ayhan Yiğit, Adnan Orhan, Fatih Kaner, Seçil Kazankıran, Gülnur Badakal, Ömür Tatar, İlker Karataş.

Hakan ve Gökhan'ın takımında yer alan isimler:

Melek Davarcı – Cemil Demiray, Murat Zümrüt, Elbi Eken, Ali Rıza Aryan, Erdinç Kırbaç, Anıl Çelik, Hacer Yıldırım, Mine Berna Ataş, Sinem Kayadibi, İbrahim Purkazemi.