Gündem O Ses Türkiye stüdyosunda Nurella sürprizi - İzle

O Ses Türkiye stüdyosunda Nurella sürprizi - İzle

04.11.2015 - 08:28 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarının O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümüne Nur Yerlitaş konuk oldu! O Ses Türkiye stüdyosunda seyircilerin arasında oturan Nurella, Acun Ilıcalı ve Gökhan'a öyle bir şey söyledi ki stüdyo kahkahaya boğuldu.

O Ses Türkiye stüdyosunda Nurella sürprizi - İzle

O Ses Türkiye'nin 3 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde, Nur Yerlitaş da seyirciler arasında yer aldı. O Ses Türkiye'nin 3 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde, Nur Yerlitaş'da seyirciler arasında yer aldı. Başarılı modacı İşte Benim Stilim'e stüdyosuna gelmeyen Acun Ilıcalı ve Gökhan Özoğuz'a sitemlerde bulundu. Gökhan, 'Ben Nurella'yı çok seviyorum' derken, Nur Yerlitaş da 'Sevseydin gelirdin' diyerek stüdyoda bulunanları kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Birbirinden yetenekli yarışmacıların jüri önüne çıktığı, TV8'in heyecan dolu yarışması O Ses Türkiye son bölümünde kahkahalar ve espriler havada uçuşurken; sürpriz bir isim konuk oldu. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan-Hakan kardeşlerin jüri üyeliğini yaptığı ses yarışmasına aynı kanalda ekrana gelen İşte Benim Stilim'in renkli siması Nur Yerlitaş konuk oldu. Seyirciler arasında yer alan Nur Yerlitaş, Başarılı modacı İşte Benim Stilim'e stüdyosuna gelmeyen Acun Ilıcalı ve Gökhan Özoğuz'a sitemlerde bulundu. Gökhan, 'Ben Nurella'yı çok seviyorum' derken, Nur Yerlitaş da 'Sevseydin gelirdin' diyerek stüdyoda bulunanları kahkahaya boğdu.


Muhteşem seslerin stüdyoyu inlettiği, sempatik jüri üyelerinin ise eğlenceli anlar yaşattığı O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümüne damga vuran isim ise İlke Yıldız oldu. Ankara'dan katılan 18 yaşındaki İlke Yıldız söylediği 'Yüksek Minarede Kandiller Yanar' türküsünü ile hem izleyenleri hem de jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. İlke Yıldız, sesini beğenen Murat Boz, Hadise ve Ebru Güneş arasında Hadise'yi seçerek O Ses Türkiye'deki yoluna devam etti.İlke Yıldız'ın ardından annesin Nimet Yıldız da sahneye çıktı, Nimet Yıldız'a dönmeyen ancak sonrasında kim olduğunu anlayan jüri üyeleri, şaşkınlıklarını gizleyemediler..

O Ses Türkiye'nin bu hafta ekrana gelen bölümlerinde çok konuşulan anlardan bazıları ise şöyleydi: O Ses Türkiye'nin 2 Kasım Pazartesi yayınlanan bölümünde Aynişan Guliyeva, Gel Ey Seher şarkısını seslendirdi. Gel Ey Seher şarkısı ile tüm jürilerin beğenisini kazanan Aynişan Guliyeva, ardından Murat Boz ile düet yaptı. Başarılı yarışmacı, Murat Boz'un takımına katılmaya karar verdi.

HADİSE SAHNEDE!

O Ses Türkiye'nin 1 Kasım 12. bölümünde daha önce Gürcistanlı Nutsa ile muhteşem bir düete imza atan Hadise, yine dayanamayarak sahneye atladı. Arda Erdoğan isim yarışmacı sahnede performansını sergiledikten sonra tek dönen jüri üyesi olan Hadise, Stay With Me şarkısıyla yarışmacısıyla düet yaptı. Hadise ve yarışmacısı Arda Erdoğan, harika performanısıyla stüdyoyu inletti.

GÖKHAN YİNE DONDU KALDI!

O Ses Türkiye'nin sempatik ismi Gökhan Özoğuz, Acun Ilıcalı ve bir yarışması arasında geçen diyalog ise son bölümün en çok konuşulan konularından oldu. Hiçbir jüri üyesini döndürmeyi başaramayan yarışmacı ismini söyleyince, Gökhan Özoğuz kısa süreli bir şok yaşadı. Yarışmacının ismi Burçin soyismi ise Ellidokuz idi. Burçin Ellidokuz ismini duyar duymaz Gökhan Özoğuz, tepkisini "Neye göre" sözleriyle verince, Acun ılıcalı patlattı espriyi "Soyadı kanunu çıkmış ya." dedi ve stüdyo kahkahaya boğuldu.

ANINDA DÖNDÜRDÜ JÜRİYİ!

Daha önce Rising Star'a katılan yarışmacı Busegül Yalçın 'New York State Of Mind' adlı şarkısıyla O Ses Türkiye izleyicilerinin ve jürisinin gönlünü fetheden isim oldu. Tüm jüriyi döndürmeyi başaran Busegül Yalçın, Gökhan ve Hakan Özoğuz ikilisinin takımını seçti.