Gündem O Ses Türkiye yarı final yapıyor! İşte yarı final adayları

O Ses Türkiye yarı final yapıyor! İşte yarı final adayları

16.03.2017 - 16:23 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'de bu akşam yarı final heyecanı TV8 ekranını kilitleyecek. Hadise, Muraz Boz, Sibel Can ve Gökhan'ın yarışmacıları ter dökecek. O Ses Türkiye yeni bölüm fragmanı haberimizde.

O Ses Türkiye yarı final yapıyor İşte yarı final adayları

O Ses Türkiye 2017 birincisini belirleyecek final için geri sayım başladı. TV 8'de izleyenleri ekrana kilitleyen yarışma programında bu akşam yarı final heyecanı yaşanacak.

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yarı final öncesi Hadise'ni elinde 3 yarışmacısı bulunuyor. Elindeki yarışmacılara bakılacak olunursa Hadise yarışmanın en favori ismi olarak gözüküyor. Hadise'nin şu anda takımında 3 isim var. Çeyrek finalde bir yarışmacısını kaybeden Hadise, yarı finale yarışmacıları Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri'yi çıkarmayı başardı. Cihangir Moralı'yı Hadise, Gökhan ve Hakan'ın takımından almıştı. Hadise'nin en güçlü yarışmacısı Dodan Özer görünüyor. Hadise O Ses Türkiye 2017 sezonunda toplam 83 yarışmacı almıştı.

Hadise gibi 3 yarışmacıyla yarı finale gelen bir diğer jüri üyesi de Gökhan ve Hakan oldu. Enis Uğurlu, Keremhan Özdemir
ve rapçi Resul Aydemir, Gökhan ve Hakan'ın yarı finalistleri oldu. Bu üçlü içinde dikkat çeken isim Resul Aydemir. İlk kez rap dalında bir yarışmacı izleyiciden bu kadar çok yüksek oy alıyor ve birinciliğin favorisi olarak görülüyor. Gökhan ve Hakan O Ses Türkiye 2017 sezonunda toplam 85 yarışmacı almıştı.

Haberin Devamı

Muraz Boz O Ses Türkiye 2017 sezonunda takımına Sibel Can'dan sonra en çok yarışmacı toplayan isimdi. 87 yarışmacısı olan Murat Boz, yarı finale ise sadece 1 yarışmacısını taşıyabildi. O Yarışmacısı da Yetenek Sizsiniz'den gelen Toprak Kardeşler grubu oldu.

O Ses Türkiye'de ilk sezonunu geçiren Sibel Can en çok yarışmacı alan jüri üyesi oldu. Sibel Can'ın takımına aldığı yarışmacı sayısı 90 kişiyi buldu. Bu kadar çok yarışmacıya rağmen Sibel Can'ın yarı finale getirebildiği sadece 1 yarışmacı oldu.