Gündem O Ses Türkiye yeni bölüm için heyecan dorukta

O Ses Türkiye yeni bölüm için heyecan dorukta

06.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

TV8'in eğlenceli yarışması O Ses Türkiye yeni bölümleri ile yeniden izleyici karşısında. Sibel Can'ın da jürisine dahil olduğu O Ses Türkiye yeni bölümü ile Pazar akşamı ekrana gelecek. İşte O Ses Türkiye'ye damga vuran anlar..

O Ses Türkiye yeni bölüm için heyecan dorukta

O Ses Türkiye merak edilen yeni bölümü Pazar akşamı ekrana gelecek. Birbirinden yetenekli seslerin sahne aldığı O Ses Türkiye jürisinde bu sene Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşler var..

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yeni bölümü ile 9 Ekim Pazar akşamı TV8'de..

Alper Kuş 'Dadaloğlu'

Alper Kuş, Dadaloğlu şarkısını seslendirdi. Alper Kuş, sesini beğenen Sibel Can ve Murat Boz ikilisinden Murat Boz'u seçti.

Acun Ilıcalı, Hadise'ye görüntülerle yanıt verdi!

Acun Ilıcalı'dan destek beklediğini Hadise'ye yanıt gecikmedi. Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl yayınlanan bölümlerde Hadise'ye destek olduğu görüntüleri yayınladı.Nişana Alimova 'Inta Ehy'

Nişana Alimova, Inta Ehy şarkısını seslendirdi

Tüm jüri üyeleri Nişana Alimova'nın sesine döndü. Başarılı yarışmacı, Sibel Can'ın takımına katılmaya karar verdi.

Zeo Jaweed yeniden O Ses Türkiye sahnesinde!

O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve izleyenleri büyüleyen Zeo Jaweed albüm çıkardı. Ve kendisine has tarzıyla bir performans sergiledi. Performans sonrası Acun Ilıcalı'ya albümünü hediye etti.

Haberin Devamı

Sibel Can'dan görülmemiş ikna taktiği: 'Beni seçmezsen mahalle ayağa kalkar!'

Hadise ile birlikte Ferdi Akçaylı'nın performansına dönen Sibel can, yarışmacıyı ikna etmek için görülmemiş bir yorumda bulundu.