Ekonomi Odeabank ve Atlas 500 bin kart sahibini ‘uçuracak’

Odeabank ve Atlas 500 bin kart sahibini ‘uçuracak’

24.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Odeabank ve Atlasglobal, alışveriş ve uçuş millerini birleştirerek ortak markalı kredi kartı için güçlerini birleştirdi. Bank’O Atlas adı verilen kart, kullanıcılarına hem avantajlı oranlarda mil kazandıracak, hem de alışverişe taksit imkanı sağlayacak. Kazanılan miller Atlasglobal’in tüm uçuşlarında geçerli olacak.

Odeabank ve Atlas 500 bin kart sahibini ‘uçuracak’

Lansmana özel olarak Bank’O Atlas kart sahipleri 5 bin hoşgeldiniz milinin yanında, avans millerini kullanarak yurtiçi ve yurtdışı gidiş dönüş uçak biletlerini henüz kartları ile harcama yapmasalar dahi alabilecek.
Bank’O Atlas, kullanıcılarına tüm alışverişlerinde pos ayrımı olmaksızın taksit imkanı da sunacak. 100 TL üzeri alışverişlerde 3, 300 TL üzeri alışverişlerde 6 ve 1000 TL üzeri alışverişlerde de 9 taksit yapılabilecek. Alışverişlerden kazanılan millerle uçuşlardan kazanılan miller birleştirilerek Atlasglobal’in tüm destinasyonlarına mil ile uçuş fırsatı kazanacak Bank’O Atlas kullanıcıları, ayrıca ilerleyen dönemde havalimanlarında hızlı geçiş, özel bekleme salonu hizmetinin yanısıra kazanılan miller ile son dakika upgrade, uçuş millerinin statü miline çevrilmesi ve Atlasmiles programlarından faydalanma olanağı da bulacak.
2020’de 1 milyon
Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, 500 bin kart kullanıcısı hedeflediklerini belirterek, “Kredi kartları pazarında müşterilerimize ciddi avantajlar sunduğumuz yeni bir ürün ile hem Odeabank olarak büyümedeki iddiamızı devam ettiriyoruz, hem de mil kartları pazarına canlılık getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da, “2020 hedefimiz sadakat programlarıyla 1 milyondan fazla aktif yolcuya ulaşmak” diye konuştu. Ersoy, “Bizimle sürekli uçan yolcular sürekli kazanıyor. 2016 yılında sadakat programımızın üye sayısını yüzde 20 artırdık. Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız artıyor. Bölgelerin ana taşıyıcılarıyla işbirliği yaparak frekans sayımızı artırıyor ve daha çok yolcu için daha esnek seyahat alternatifleri sunuyoruz” dedi.

Yazarlar