İstanbul ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÇAĞIRICI’YA ZİYARET

ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÇAĞIRICI’YA ZİYARET

01.04.2014 - 13:12 | Son Güncellenme:

.

ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÇAĞIRICI’YA ZİYARET

Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret ederek yurt dışında kazandıkları ödüllerin mutluluğunu paylaştı.
Bağcılar ilçesini katıldıkları yarışmalarda başarıyla temsil eden Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti. Bağcılar’ı yurt içinde ve yurt dışında katıldıkları yarışmalarda temsil eden öğrencilere, ziyarette Okul Müdürü Turgay Tokmak, Teknik Müdür Yardımcısı Nasuh Deveci, Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Faruk Alınak, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Nihal Duyan ile Okul Aile Birliği temsilcileri eşlik etti.
“GENÇLİK MERKEZİMİZİ GENÇLERİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”
Öğrencilerin kazandıkları başarılardan dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Lokman Çağırıcı, eğitim ve öğretim yatırımlarına her zaman öncelik verdiklerini söyledi. Öğrencilerin okul dışında boş vakitlerini iyi değerlendirmeleri amacıyla Bilgi Evleri’ne devam ettiğini anlatan Çağırıcı, şöyle konuştu: "İstanbul Büyükşehir Belediyemiz de Yıldıztepe Gençlik Merkezi’ni inşa etti. İçerisinde bowling oyun alanı, mini tiyatro, iki cep sineması, jimnastik salonu, çok amaçlı salon, idari birimler, kafeterya masa tenisi, 17 derslik, kütüphane ve bilgisayar dersliği, 80 kişilik kafeterya, lokanta ve hazır yemek alanı yer alıyor.”
Okul Müdürü Turgay Tokmak da yarışmalara çok sıkı ve disiplinli hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi: “İlçemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışındaki yarışmalarda Bağcılar adına yarışıyoruz. Bunun bilinciyle hocalarımız ve öğrencilerimizle en iyisine ulaşmak için çaba gösteriyoruz. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”