Gündem Ofisi basıp iki kadını bıçakladı

Ofisi basıp iki kadını bıçakladı

09.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dilek Öcekli Ayazoğlu boşanmak üzere olduğu eşi tarafından ofisinde bıçaklandı. Saldırgan ofiste bulunan Öcekli’nin ortağı Sibel Aldıkaçtı Özalp’i de bıçakla yaraladı

Ofisi basıp iki kadını bıçakladı


Danışmanlık firması sahibi Dilek Öcekli Ayazoğlu (42), Mecidiyeköy’deki işyerinde boşanmak üzere olduğu eşi Yavuz Ayazoğlu tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay sırasında işyerinde bulunan Öcekli’nin ortağı, 1982 Anayasası’nın mimarı Prof. Dr. Orhan Aldıkaçtı’nın kızı Sibel Aldıkaçtı Özalp (58) de saldırganın bıçak darbelerinin hedefi oldu. 2 kadın tedavi için hastaneye kaldırıldı.
Ülke gündeminden eksik olmayan kadına şiddet haberlerine, bir yenisi daha eklendi. Gözü dönmüş koca dehşetinin bu seferki kurbanı, bütün Türkiye’nin yakından tanıdığı 1982 Anayasası’nın mimarları Prof. Dr. Orhan Aldıkaçtı’nın kızı Sibel Aldıkaçtı Özalp. Olay, Mecidiyeköy’deki iş yerinde, iş ortağı Dilek Ayazoğlu Öcekli’nin boşanmak üzere olduğu eşi tarafından gerçekleştirildi. Sibel Aldıkaçtı Özalp’in eşi Haluk Özalp, Milliyet’e olayı şöyle anlattı:

Saldırgan tutuklandı
“Geçen Çarşamba Mecidiyeköy’deki çalışma ofisizimizde gerçekleşen olayda, Dilek Ayazoğlu Öcekli’nin boşanmak üzere olduğu eşi Yavuz Ayazoğlu, ofise gelip eşiyle boşanma koşulları hakkında görüşeceğini söylüyor. Önceden darp ettiği gerekçesiyle eşine yaklaşma yasağı bulunan Yavuz Ayazoğlu, görüşme bahanesiyle yaklaştığı eşini, defalarca bıçaklıyor. Defalarca bıçakladıktan sonra eşinin iş ortağı Sibel Aldıkaçtı Özalp’e saldırıyor. Ofiste bulunan diğer kişiler kaçarak kurtuluyor ancak defalarca bıçak darbesi alan iki ortak Sibel ve Dilek hastaneye kaldırılıyor. İlk müdahaleyi yapan doktor, yarım saat daha geç kalınması halinde Sibel’in hayatını kaybedebileceğini söyledi. Dilek’in ise daha fazla bıçak darbesi almasına rağmen, ölümcül noktalara isabet etmediği için durumunun daha iyi olduğu belirtildi. Bütün yaşananlardan sonra saldırgan Yavuz Ayazoğlu, tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konuyor.”