Manisa Öğrencilerden Vali Güvençer'e Çam Fidanlı Davet

Öğrencilerden Vali Güvençer'e Çam Fidanlı Davet

20.12.2016 - 17:19 | Son Güncellenme:

.

Öğrencilerden Vali Güvençere Çam Fidanlı Davet

Manisa Doğa Koleji öğrencileri düzenleyecekleri Bilim-Kültür-Sanat Şenliği etkinliklerine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i çam fidanı ile davet ettiler.
Doğa Koleji Müdürü Vedat Talan, Müdür Yardımcısı Suna Ahi, Öğretmen Türkan Kılıç ve 5 öğrenci Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek Bilim-Kültür-Sanat Şenliği kapsamında düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.
Ziyarette konuşan Doğa Koleji Müdürü Vedat Talan Vali Güvençer’in kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür ederek düzenleyecekleri şenlik hakkında bilgi verdi. Talan, “Bütün Doğa Okulları’nın bilim, kültür, sanat şenlikleri var. Bu şenlikte biz konumuzu ’iz bırakanlar’ olarak belirledik. Geçmişten geleceğe nasıl bir iz bırakırız diye düşündük ve projemizi oluşturduk. Davetiyelerimizden de anlaşıldığı üzere çam fidanı davetiyelerimizi misafirlerimize hediye ediyoruz. Sayın valimizin davet etmek için geldik ve kendilerinin teşriflerini bekliyoruz” dedi.
Vali Güvençer ise ziyaret ve etkinliğe davetleri nedeniyle Doğa Koleji Müdürü Vedat Talan’a teşekkür ederek, çocukların ve gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için herkese büyük görev düştüğünü söyledi. Vali Güvençer, programının uygun olması durumunda etkinliklere severek katılacağını belirtti.
Öğrenciler Vali Güvençer’e ‘Geleceğe bıraktığım en önemli iz ağaç dikmektir’ etiketli davetiyeyi sundular.