Gündem Öğrencilerin gezisi faciayla bitti: 3 ölü

Öğrencilerin gezisi faciayla bitti: 3 ölü

12.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karabük’ten Kastamonu’ya gezmeye giden üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil, dönüşte başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 3 genç hayatını kaybetti.

Öğrencilerin gezisi faciayla bitti: 3 ölü

Kaza, önceki gün Araç ilçesi yakınında meydana geldi. Karabük Üniversitesi’nde öğrenim gören 22 yaşındaki Sinan Gezer, kardeşi Serhat Gezer ile üniversiteden 3 arkadaşını da alarak gezmek için Kastamonu’ya gitti. Dönüşte Sinan Gezer’in kullandığı otomobil, karşıdan gelen 58 yaşındaki Mehmet Özdemir yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Haberin Devamı

İki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada Sinan Gezer ile kardeşi Serhat Gezer, arkadaşları 23 yaşındaki Mevlüt Ekinci, aynı yaştaki Muhammet Derya ve Ezel Hurrumelili ile diğer aracın sürücüsü Mehmet Özdemir yaralandı. Hastaneye kaldırılan Muhammet Derya, Mevlüt Ekinci ve Serhat Gezer hayatını kaybetti. 3 yaralının tedavisi sürüyor.

Kazada ölen Muhammet Derya ve Mevlüt Ekinci’nin, Karabük Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencisi oldukları öğrenildi. Ekinci’nin Şanlıurfa, Derya’nın da Denizli’ye gönderilerek toprağa verileceği belirtildi.