Gündem Okan Bayülgen'in sunduğu Dada'nın konukları kimler?

Okan Bayülgen'in sunduğu Dada'nın konukları kimler?

26.12.2015 - 23:50 | Son Güncellenme:

Okan Bayülgen bu akşam ekranlara konuk oluyor. Okan Bayülgen'in sunduğu Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Dada'da bu hafta yine birbirinden değerli konuklar oluyor. Peki Star TV'de ekrena gelen Dada Dandinista Konukları Kimler? işte detaylar..

Okan Bayülgenin sunduğu Dadanın konukları kimler

Okan Bayülgen'in sunduğu Dada'da 26 Aralık Cumartesi gecesi yine birbirinden renkli konuklar izleyenlere eğlenceli saatler yaşatacak. 26 Aralık 2015 gecesinde canlı yayınlanacak olan Dada'da Okan Bayülgen'in konuklarının kim olduğu açıklandı. Peki; Dada Dandinista Konukları kimler?

Haberin Devamı

Dada Dandinista 26 Aralık 2015 Konukları

Dada'nın bu haftaki konukları arasında şarkıları ile son günlerde gönülleri fetheden Ferman Toprak, herkes tarafından sevilen ve beğenilen güzel şarkıcı Gülçin, Hep Yek filminin başrollerini paylaşan Fırat Tanış ve Gürkan Uygun, Fosforlu müzikalinden tanıdığımız Fatih Dönmez ve Ayça Varlıer ile Kafası Karışık Kontrtenor Nuri Harun Ateş ve İlker Ayrık bu gece Dada programının konukları oluyorlar.

Her Cumartesi olduğu gibi bu gece de eğlencenin adresi değişmiyor. Okan Bayülgen'in birbirinden değerli konukları sayesinde hem eğleneceğiz hem de güleceğiz.

Konukların yanı sıra Dada bu gece 'Medya Arkası', 'Malumatfuruş', 'Geçmişini Silemezsin' gibi eğlenceli bölümleriyle stüdyodaki ve ekran başındakilere neşeli kahkahalar attıracak.