İstanbul Oliver Glasner: “Takımımla Gurur Duyuyorum”

Oliver Glasner: “Takımımla Gurur Duyuyorum”

09.08.2018 - 23:48 | Son Güncellenme:

.

Oliver Glasner: “Takımımla Gurur Duyuyorum”

LASK Linz Teknik Direktörü Oliver Glasner, basın toplantısında takımıyla gurur duyduğunu belirtti. Vodafone Park’ın atmosferiyle ilgili de konuşan Glasner, “Çocukken hayal ettiğimiz atmosferi yaşadık” diye konuştu.
Beşiktaş’a deplasmanda 1-0 mağlup olan LASK Linz’de Teknik Direktör Oliver Glasner, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Takımıyla gurur duyduğunu belirterek sözlerine başlayan Glasner, “Planladığımız da iyi bir maç sergilemekti. Sürpriz yapacağımızı söylemiştik. 1-0’dan sonra demoralize olduk ama takım kendisini çabuk toparladı. 20. dakikadaki pozisyonda beraberliği yakalayabilirdik. Bugün rahatsız edici ve korkusuz oynadık. Bundan dolayı takımımla gururluyum. Beşiktaş, sahamıza geldiğinde umarım daha iyi bir maç sergileyeceğiz, onları iyi karşılayacağız” dedi.

“Çok güzel bir deneyim oldu”
Beşiktaş’ın umdukları bir dizilişte sahada olduğunu söyleyen Glasner, “Saha atmosferi çok güzeldi. Çocukluğumuzda özendiğimiz bir atmosferi burada yaşadık ve çok güzel bir deneyim yaşadık. Bunun için takımıma çok teşekkür ediyorum. Takımları karşılaştırmak çor zor. 8 ay önceye bakacak olursak, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde en üst sıralardaydı. Bayern Münih dışında birçok takımı mağlup etti. Biz de bunun kıyasını böyle yapmak istemiyoruz. Sahamız 6 bin kişilik ve Beşiktaş’ı iyi şekilde karşılayacağız. İyi bir maç olacağını düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.