Gündem Ölüm nedenleri ayrılık isteği

Ölüm nedenleri ayrılık isteği

26.01.2015 - 08:00 | Son Güncellenme:

Tekirdağ, İzmir, Afyon ve Ankara kadın cinayetlerine sahne oldu. Eşlerinden ayrılmak isteyen kadınlar, bedelini canlarıyla ödedi. Geriye öksüz ve yetim çocuklar, gözü yaşlı aileler kaldı.

Ölüm nedenleri ayrılık isteği

Kadın cinayetleri bir türlü durdurulamıyor. Türkiye’nin 5 ilinden dün de yine acı haberler geldi. Tekirdağ’da yaşayan Saniye U. sık sık şiddet gördüğü kocasına ayrılmak istediğini söyleyince çift arasında tartışma çıktı. Yaşar U, iki çocuk annesi eşini bıçakla öldürdükten sonra jandarmaya teslim oldu. Vahşetin ikinci adresi ise İzmir. Karabağlar’da İdris Hacıoğlu ile evli olan bir çocuk annesi 21 yaşındaki Kezban Hacıoğlu, eşinden ayrılıp baba ocağına dönmek isteyince canından oldu. Eşini tek kurşunla başından vuran koca ağabeyine ‘Karımı vurdum’ dedikten sonra kayıplara karıştı.

İntikam için oğluyla geldi

Haberin Devamı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde yaşayan 37 yaşındaki Fatma S. yurt dışından Türkiye’ye dönen imim nikahlı kocası Hasan Yılmaz ile tartıştı. Daha önce de ayrılıp tekrar birleşen çiftin kavgası da cinayetle sonuçlandı. Eşini öldüren kadın jandarmaya teslim oldu. Ankara’dan Adana’ya gelen Mehmet Bağcı, birlikte yaşarken kendisini terk eden kadının izini sürdü. N.O. isimli kadın ile 19 yaşındaki kızı M. O’yu, oğlu Şahin Bağcı’yla birlikte yol ortasında yakalayıp öldüresiye dövdü. Yaralanan anne ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Altındağ’da ise Mohammed Al Mahmoud adlı Suriyeli bir kişi, eşi ve kayınvalidesiyle tartıştı. Kayınvalidesini bıçaklayarak öldüren zanlı kayıplara karıştı.