Teknoloji OnePlus 2, OTA Üzerinden İlk Güncellemesini Aldı

OnePlus 2, OTA Üzerinden İlk Güncellemesini Aldı

21.08.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Davetiye sistemi ile satışa çıkan OnePlus 2, OTA üzerinden yayımlanan ilk güncellemesine kavuştu. Detaylar haberimizde... Düşük fiyatı yüksek performans ile buluşturan ve bu sayede birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran OnePlus, yeni...

OnePlus 2, OTA Üzerinden İlk Güncellemesini Aldı

Davetiye sistemi ile satışa çıkan OnePlus 2, OTA üzerinden yayımlanan ilk güncellemesine kavuştu.Düşük fiyatı yüksek performans ile buluşturan ve bu sayede birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran OnePlus, yeni telefonu ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Davetiye usulü ile kullanıcılara ulaştığı bildirilen OnePlus 2, daha fazla müşteriye ulaştıktan sonraysa OTA üzerinden yayımlanan ilk güncellemesini aldı. Amiral gemi katili unvanıyla anılan modelin yeni güncellemesi ile yapılan iyileştirmeler ve değişiklikler şu şekilde; Android sistemlerinde görülen Stagefright açığı kapatıldı. Batarya performansı iyileştirmesi Kullanıcı arayüzünde birtakım iyileştirmeler.

Haberin Devamı

Google Fotoğraflar'da yer alan zoom hatası giderildi - Dark Mode açıkken bazı uygulamalarda oluşan kararsızlıklar düzeltildi. SIM kartından aktarma yaparken oluşan hata giderildi. Diğer hatalar ve iyileştirmeler 1.1 GB boyutunda alanı kapladığı söylenen güncelleme, hiç şüphesiz Stagefright açığını kapatması ile ön plana çıkıyor diyebiliriz. Android sistemlerinde keşfedilen bu hata, cihazları korunmasız hale getiriyor ve kötü niyetli kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyordu. Çoğu firma bu hatayı giderirken OnePlus'ın da problem karşısında kayıtsız kalmaması güzel bir gelişme.