Teknoloji OnePlus son amiral gemisi telefonunu öğrencilere yüzde 10 indirimle sunuyor

OnePlus son amiral gemisi telefonunu öğrencilere yüzde 10 indirimle sunuyor

30.08.2017 - 12:02 | Son Güncellenme:

Lise veya üniversiteye dönmeden önce akıllı telefonunuzu yenileme niyetiniz varsa OnePlus, öğrencilere en yeni telefonunu OnePlus 5'i yüzde 10 indirimle satmaya hazırlanıyor.

OnePlus son amiral gemisi telefonunu öğrencilere yüzde 10 indirimle sunuyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

OnePlus, en son amiral gemisi olan OnePlus 5'i öğrencilre yüzde 10 indirimle satacaklarını açıkladı. OnePlus'ın açıklamasına göre öğrencilerin bir kupon almaları gerekiyor ve bu kupon sayesinde de gerçekten öğrenci oldukları doğrulanıyor. Bu adımı tamamlayan öğrenciler, OnePlus'ın amiral gemilerini yerle bir eden en yeni telefonunu yüzde 10 indirimle satın alabilecekler.

Yüzde 10'luk indirim internet üzerinden de yapılabileceği için OnePlus, aksesuar için de kuponların kullanıulabileceğini belirtti. Halihazırda bir OnePlus sahibiyseniz yedek şarj aleti veya şarj kablosu alabilirsiniz.

Şirket geçtiğimiz günlerde 4K güncellemesiyle cihazın stabil bir şekilde 4K kaydı yapmasına da olanak tanıdı.

Şimdi üzülerek söylüyoruz ki bu kampanya ne yazık ki ülkemizde geçerli değil. Teklif şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Finlandiya, Avusturya, Belçika, Portekiz, Polonya, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan ve Macaristan için geçerli.