Gündem Online Hastane Randevu Alma ve MHRS Üyelik İşlemleri

Online Hastane Randevu Alma ve MHRS Üyelik İşlemleri

28.04.2015 - 10:05 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevunuzu internetten kolay bir şekilde alabilirsiniz. MHRS hastane randevu alabilmek ve MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Online Hastane Randevu Alma ve MHRS Üyelik İşlemleri

Günümüz modern çağında Sağlık Bakanlığı vatandaşların kamu hastanelerinde daha yüksek standartlarda ve kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi amacı ile ileri nesil teknolojik çözümlerden fazlası ile yararlanıyor. Özellikle de günümüz modern teknolojisinin sağlamakta olduğu yeni nesil avantajlar ile birlikte kamu hizmetlerinde internet teknolojisinin aktif olarak kullanılabilir hale gelmesi Türkiye’de Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşa sunduğu sağlık hizmetlerinde gelişen internet teknolojisini temel olan oldukça geniş kapsamlı ve modern sağlık projeleri geliştirebilmesine yardımcı oluyor. Bu neden ile de Sağlık Bakanlığı tarafından gelişen internet teknolojisi en aktif şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

MHRS HASTANE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Dijital platform üzerinde yer alan online sağlık hizmetleri arasında özellikle de Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi öne çıkıyor. Vatandaşın internet üzerinden tüm kamu hastanelerine online olarak randevu alabilmesine yardımcı olan MHRS hastane randevu sistemi Türkiye’deki sağlık hizmetlerinde çok daha modern ve çok daha çağdaş standartların yakalanabilmesine olanak sağlıyor ki son dönemlerde vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılıyor.

Vatandaşın internet üzerinden kullanabildikleri Sağlık Bakanlığı MHRS hastane randevu sistemi ile tüm Türkiye’deki 2. ve 3. basamak kamu hastaneleri ve ağız ve diş sağlığı merkezleri için online olarak randevu alabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu neden ile de vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılmakta olan bir Sağlık Bakanlığı online sağlık hizmetidir. Merkezi Hastane Randevu Sistemi randevu alımlarını ALO 182’ yi cep telefonuyla arayarak da tüm kamu hastanelerine online olarak randevu alabilme imkanı bulunuyor.

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinden online olarak randevu alabilmek için ise MHRS hastane randevu sistemi resmi web sayfası mhrs.gov.tr internet sayfasının ziyaret edilmesi gerekiyor. Sağlık Bakanlığı’nın merkezi hastane randevu sistemine üyelik işlemlerini ise dijital platformda yer alan MHRS hastane randevu sistemi üye girişi ekranında buluna ‘yeni üye’ ekranından üyelik ekranına ulaşılabiliyor. Bu üyelik ekranında vatandaşların ise ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek üyelik işlemlerini tamamlayabiliyor. Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinde vatandaşlar randevu alımlarını yapabilmek için T.C. kimlik numaralarını ve belirlemiş oldukları parolalarını girmeleri gerekiyor.

Böylelikle MHRS hastane randevu sistemine giriş yaparak, randevu alımlarını kolay bir şekilde internete erişim sağlayabildikleri her alandan yapabiliyor. Dijital platform üzerinden randevu alımı imkanı sunan bu merkezi randevu sisteminde çok geniş kapsamlı olarak randevu seçimlerini gerçekleştirebilme imkanı bulunuyor. MHRS hastane randevu sistemi içerisinde ‘il’,’ilçe’, ‘hastane’, ‘semt polikliniği’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini istedikleri gibi yapabilen vatandaşlar kendilerine sunulan tarih ve saat seçenekleri içerisinden istedikleri ve en uygun olan randevu seçebiliyor. Bu gibi son derece pratik kullanımı dolayısı ile de MHRS hastane randevu sistemi vatandaşlar tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.