Gündem Onur Yüksel kimdir?

Onur Yüksel kimdir?

22.12.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'a Ekim aylarında katılan Onur Yüksel, evlilik yolunda adım adım ilerliyor. Eve girdikten sonra izleyicinin tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Onur Yüksel, programın bugünkü bölümünde tanıma yolunda olduğu adaya Aycan’a yüzük takıyor. Peki Onur Yüksel kimdir?

Onur Yüksel kimdir

Onur Yüksel, Kısmetse Olur’un popüler damat adayları arasına girmeyi başardı.Onur Yüksel ve Aycan çifti damga vuracak. Eve sonradan dahil olan ancak kısa sürede popüler damat adaylarından olan Onur Yüksel, tanıma yolunda olduğu gelin adayı Aycan’a yüzük takarak ilişkilerini bir adım daha öteye götürecek.

Haberin Devamı

ONUR YÜKSEL KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmacısı olan Onur Yüksel 1984 yılı Bursa doğumludur. 32 yaşında olan yakışıklı yarışmacı Onur 2004 yılında İstanbul'a taşınmıştır. İşletme mezunu olan Kısmetse Olur Onur mesleği tekstildir. Daha önce Fenomen yarışmasından tanıdığımız Onur Yüksel şimdi Kısmetse Olur yarışması ile ekranlardadır. Onur ayrıca üniversite yıllarında yarı zamanlı olarak fotoğrafçılık ile uğraşmıştır.

Blog yazarı olan Onur Yüksel, moda yazıları ile dikkat çekmiştir. Kısmetse Olur Onur 1,88 boyunda ve 85 kilo ağırlığındadır. Oryantel Didem'in sevilisi olarak magazin gündeminde çokca kalan yakışıklı yarışmacı sevilisine ihaneti ile uzun süre gündemde kalmıştı. Onur Yüksel, Didem'i aldatmış ancak Didem kendisini affetmişti.