Ordu Ordu'daki Otel Yangını Söndürüldü

Ordu'daki Otel Yangını Söndürüldü

15.05.2017 - 18:10 | Son Güncellenme:

.

Ordudaki Otel Yangını Söndürüldü

Ordu’nun Ünye ilçesinde bulunan beş yıldızlı bir otelde çıkan yangın dört saatte söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, geçen yıl açılan beş yıldızlı bir otelde bugün 12.15’te mutfaktan kaynaklı bir yangın çıktı. Mutfak kısmında doğalgazdan çıktığı tahmin edilen yangına Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. İlk etapta kontrol altına alınan yangından çıkan dumanlar havalandırmadan tüm odaları kapladı. Yoğun dumandan dolayı, otelde bulunan tüm müşteriler tahliye edildi.
Film ekibi yangında mahsur kaldı
Ünye’de sinema filmi çeken ekip de otelden ayrılmak üzereyken çıkan yangında mahsur kaldı. Yoğun dumandan kendilerini otelin yan çıkış kapısından dışarı atan oyunculardan Ahmet Dursun ve çekim ekibinden Abdurrahman Bulut, itfaiyenin yangın merdivenleri ile tahliye edildi. Yoğun dumandan etkilenen ekibe ambulansta müdahale edildi.
İlk etapta kontrol altına alınan yangın daha sonra çatıya sıçradı. Otelden yükselen dumanlar çevreyi kapladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın 4 saatte kontrol altına alınıp söndürüldü.
Bir program dolayısıyla Ünye’de bulunan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile birlikte otele gelerek yetkililerden bilgi aldılar ve ’geçmiş olsun’ dileğinde bulundular.
Otelin büyük zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma başlatıldı