Ordu ORDUSPOR SEBAHATTİN AKBAYRAK’A EMANET

ORDUSPOR SEBAHATTİN AKBAYRAK’A EMANET

16.10.2014 - 11:22 | Son Güncellenme:

.

ORDUSPOR SEBAHATTİN AKBAYRAK’A EMANET

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor’da Erkan Sözeri’nin istifa etmesinin ardından teknik direktörlük görevine yardımcı hoca Sebahattin Akbayrak getirildi.
Orduspor resmi sitesinden yapılan açıklamada, iki hafta önce göreve başlayan ve dün itibari ile görevinden istifa eden teknik direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada, “Orduspor teknik sorumlusu olarak, uzun yıllar kulübümüze hizmet etmiş olan Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver göreve getirilmişlerdir. Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver’in yardımcılıklarını ise antrenörler Cüneyt Tiryaki, Mustafa Döngez ve Burak Akalp yapacaklardır” denildi.
SEBAHATTİN AKBAYRAK KİMDİR?
1971 Almanya doğumlu olan Sebahattin Akbayrak, 2010 yılından bu yana Orduspor’da görev yapıyor. Sırasıyla Uğur Tütüneker, Metin Diyadin, Hector Cuper ve Erkan Sözeri’nin antrenör yardımcılığını yapan Akbayrak, son olarak kulübün genel koordinatörlük görevini yürütüyordu.
MUHAMMET DİLAVER KİMDİR?
1965 Samsun doğumlu olan Muhammet Dilaver ise Samsunspor, Karabükspor ve Orduspor’da yardımcı antrenörlük görevinde bulundu. Orduspor’da görev yaptığı 6 sezonda 2 şampiyonluk 3 Play-Off yaşayan Dilaver, son olarak kulüpte sportif direktör olarak görev almış ve geçtiğimiz sezon sonunda görevinden istifa etmişti.