Gündem Ören Bayan cinayetine ağırlaştırılmış müebbet

Ören Bayan cinayetine ağırlaştırılmış müebbet

06.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü iplik markası Ören Bayan’ın sahibi Jak Karako ve eşi Georgia Karako’yu öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan hizmetçi karı koca için savcı 2’şer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 16’şar yıla kadar hapis cezası istedi.

Ören Bayan cinayetine ağırlaştırılmış müebbet

Ören Bayan’ın eski sahipleri Jak Karako (77) ve eşi Georgia Karako (69), 21 Ağustos 2014 tarihinde Beşiktaş’ta ki lüks sitedeki villalarında öldürülmüştü. Karako çiftinin yanında 4 ay önce işe başlayan hizmetçiler Farkhodjon Yusupov ve eşi Gulbakhor Yusupova fail olarak yakalanmıştı. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın dünkü duruşmasında tutuklu sanıklar Gülbahar Yusupova, Farkhodjon Yusupov ile Karako çiftinin çocukları İzzet Karako ve Raika Kamhi hazır bulundu.

Ören Bayan cinayetine ağırlaştırılmış müebbet


Ertelendi

Haberin Devamı

Mütalaada her iki sanık için de 2’şer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 16’şar yıla kadar hapis cezası talep edildi.Mahkeme, mütalaaya karşı avukatlara süre verdi. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.

Müebbet hapisle yargılanan karı koca sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yazarlar