Oyun Dunyasi Origin, Bedava Oyun Veriyor

Origin, Bedava Oyun Veriyor

29.03.2016 - 14:39 | Son Güncellenme:

Stoic tarafından geliştirilen ve Versus Evil tarafından yayımlanan taktik tabanlı rol yapma oyunu The Banner Saga, önümüzdeki ay Origin Access‘e dahil oluyor. Origin‘in aylık abonelik sistemi Origin Access dahilinde kullanıcılara her ay ücretsiz olarak verilen oyunlardan The Banner Saga‘nın Nisan ayında indirilmeye açılacağı duyuruldu. Eski BioWare çalışanları tarafından geliştirilen ve hikaye bazlı ilerleyen taktiksel rol yapma oyunu […]

Origin, Bedava Oyun Veriyor

Stoic tarafından geliştirilen ve Versus Evil tarafından yayımlanan taktik tabanlı rol yapma oyunu The Banner Saga, önümüzdeki ay Origin Access‘e dahil oluyor.

Haberin Devamı

Origin‘in aylık abonelik sistemi Origin Access dahilinde kullanıcılara her ay ücretsiz olarak verilen oyunlardan The Banner Saga‘nın Nisan ayında indirilmeye açılacağı duyuruldu. Eski BioWare çalışanları tarafından geliştirilen ve hikaye bazlı ilerleyen taktiksel rol yapma oyunu The Banner Saga, Origin’in resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ile birlikte önümüzdeki ay Origin Access kullanıcıları için ücretsiz olarak yayımlanacak.

Son olarak Battlefield 4, Battlefield: Hardline, Dead Space 1, Dead Space 2, Dead Space 3, Dragon Age: Inquisiton, FIFA 15 ve SimCity gibi oyunlarında dahil olduğu Access‘e aylık 4€ karşılığında üye olabileceğinizi hatırlatalım.

Yazarlar