Gündem Ormanda tacize 18 yıl hapis

Ormanda tacize 18 yıl hapis

13.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa Orhaneli’de geçen nisan ayında S.A. isimli 17 yaşındaki kız, sosyal medya üzerinden aynı ilçede yaşayan Onur Altın (20) ile tanıştı.

Ormanda tacize 18 yıl hapis

Altın, olay günü kıza telefon açıp görüşmek istediğini bildirdi. Babası ile ağabeyinin evde olması nedeniyle dışarı çıkamayacağını söyleyen S.A., Altın’ın gönderdiği, ‘Evinin önündeyim. Seni bekliyorum’ mesajını alınca korkup dışarı çıktı. Onur Altın sonra ağzını kapatarak ormana götürdüğü kıza cinsel istismarda bulundu. Kız bu sırada fark ettirmeden telefonundan ‘155 Polis İmdat’ı arayarak bulunduğu yeri bildirdi.
‘Ağabey diyordum’
Bunun üzerine ormana giden polislerin yakaladığı Altın tutuklandı ve ağır ceza mahkemesinde dava açıldı. Genç kız duruşmada, “Ben kendisine ‘Ağabey’ diye hitap ediyordum. O da bana ‘Kardeş’ diyordu. Olay günü konuşmak amacıyla beni önce evimizin önünden uzaklaştırdı, ardından ağzımı eliyle kapatarak zorla ormanlık alana götürdü. Bana cinsel tacizde bulunduğu sırada polisi aradım. Polisler gelince kurtuldum, şikayetçiyim” dedi. Mahkeme, istismar sırasında kızın kıyafetine bulaşan spermin Altın’a ait olduğunun belirlenmesi ve kızın olay sırasında polisi aramasını dikkate alıp sanığı mahkum etti. Sanığa çocuğun cinsel istismarından 15 yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan da 3 yıl 4 ay olmak üzere toplam 18 yıl 4 ay hapis cezası verildi.