Ege Örnekköy’de yeni yıldız yükseliyor!

Örnekköy’de yeni yıldız yükseliyor!

24.10.2017 - 03:43 | Son Güncellenme:

Projeleriyle, lüks konut anlayışına farklı bir boyut kazandıran Mega Yapı A.Ş., yeni çalışması Royal Recidence’ınn tanıtımını şubat ayında yapacak

Örnekköy’de yeni yıldız yükseliyor

Karşıyaka’nın hızla gelişen bölgesi Örnekköy’de yapımına başlanacak olan Royal Recidence, henüz lansmanı bile yapılmadan oldukça yoğun ilgi görüyor. Mega Yapı A.Ş. bünyesinde inşaa edilecek olan, 73 daire ve bin metrekare işyerinden oluşan Royal Recidence’nin Şubat ayında komuoyuna tanıtılması bekleniyor.

Haberin Devamı

‘Yatırım için de uygun’

Projenin büyük ilgi gördüğünü ancak lansmandan önce satış yapmayacaklarını söyleyen Mega Yapı A.Ş. ortaklarından Hayrettin Büyüksu ve Gökhan Tilkioğlu, “Projemiz A plus müşteri portföyüne hitap ediyor. Şubat 2018’de lansmanımızı gerçekleştireceğiz. Lansmanın ardından kısa sürede satışların tamamlanacağını düşünüyoruz” dedi.

Royal Recidence’nin, Örnekköy’e yeni bir soluk getireceğini ifade eden Hayrettin Büyüksu, “Butik diyebileceğimiz bu projemizle bölgeye estetik bir güzellik katacağız. Bu proje bundan sonra gerçekleştireceğimiz projelerimiz için de mihenk taşı olacak.

Yine bu bölgede kentsel dönüşüm projelerine de imza atmak istiyoruz” diye konuştu. Hayrettin Büyüksu, şöyle devam etti: “Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, cep sineması, fitnes salonu ve otopark bulunuyor. Ayrıca bir AVM yer alacak. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Yatırım yapanlar minimum yılda yüzde 50 kazanç sağlayacaklar.”

Yazarlar