Bilecik Osmaneli, 8. Van Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu

Osmaneli, 8. Van Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu

03.10.2017 - 12:57 | Son Güncellenme:

.

Osmaneli, 8. Van Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu

Bilecik’in Osmaneli ilçesini Ortadoğu’ya tanıtmayı amaçlayan Osmaneli Belediyesi, yöresel ürünleriyle birlikte Van’da gerçekleştirilen 8. Van Turizm Fuarına katıldı.
Ülkeden 35 ilin ilçeleriyle birlikte katıldığı bu büyük fuarda kurulan stand Ortadoğu ülkelerinin, özellikle de İranlı turistlerin ilgi odağı oldu. İranlı turizm ve seyahat firmaları tarafından Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde üretilen hediyelik ürünler İranlı turizm ve seyahat firmaları tarafından İran’a pazarlanacak. Ayrıca Türkiye’ye İranlı turist getiren İran turizm firmaları Osmaneli Şifalı İçmeler Tesislerini, konaklamalı paket turları arasına aldılar.
Bu gelişmeler üzerine fuarda yer alan Osmaneli Belediyesi standını Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, ziyaret ederek işbirliği için Osmaneli Belediyesi’ni ziyaret etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ise fuarla ilgili yaptığı açıklamada, “8.Van Turizm Fuarı’na BEBKA destekleriyle katıldık. Amacımız turizmde çok büyük değer olan Osmaneli ilçemizi tanıtmaktı. Turizmde, alt yapıda hızla yol kat ettik. En büyük sorun olan konaklama sorununu çözdük. Tarihi Çarşı’yı canlandırıp, müzeleri 2018’de açtığımızda çok daha iyi konuma geleceğiz. Osmaneli, tanıtımı sonuna kadar hak eden bir ilçedir” dedi.

Yazarlar