Osmaniye Osmaniye Valisi Coşkun'un Okul Ziyaretleri

Osmaniye Valisi Coşkun'un Okul Ziyaretleri

12.01.2018 - 13:54 | Son Güncellenme:

.

Osmaniye Valisi Coşkunun Okul Ziyaretleri

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hasan Aybaba Anadolu Lisesi, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi, Osmaniye Anadolu Lisesi ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Coşkun, ziyaretlerinde okul müdürlerinden öğrenci ve öğretmen sayısı, okul güvenliği, ihtiyaç ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Coşkun, gelecek nesillerin en iyi koşullarda yetiştirilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Okulların sorunlarını ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve eğitimi ileriye taşıyabilme adına öğretmenlerle bilgi alışverişinde bulunduğunu ifade eden Coşkun, "Eğitimde başarı, öğrenci, öğretmen, veli ve idare işbirliği ile mümkündür. Öğrencilerin okuldaki eğitimlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarının da önemlidir. Öğretmen arkadaşlarımızdan, evlatlarımızın en iyi eğitimi alabilmeleri için büyük beklentimiz var. Tüm öğretmenlerimize çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında sarf ettikleri çaba ve gayret için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Haberin Devamı

Coşkun son olarak, Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesinde öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan sergiyi gezerek, müzik sınıfını ziyaret etti.