Osmaniye OSMANİYE VALİSİ ODUNCU, 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

OSMANİYE VALİSİ ODUNCU, 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

24.07.2014 - 14:43 | Son Güncellenme:

.

OSMANİYE VALİSİ ODUNCU, 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Vali Oduncu mesajında, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, üstlendiği görev itibariyle toplumun en önemli ve temel kurumlarından birisi olduğunu belirtti.
Toplumun doğru bilgilendirilmesine aracılık eden, toplumsal sorunları gündemde tutan ve toplumun tüm kesimlerinin seslerinin duyurulmasında rolü olan basın mensuplarının, yerine getirdikleri görev itibariyle toplumun en önemli meslek gruplarından biri olduğunu ifade eden Oduncu, şunları kaydetti:
"İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, hızla gelişen teknoloji sayesinde bilgi akışının hızlanması, basının önemini ve aynı zamanda da basın mensuplarımızın üstlendiği sorumluluğu artırmıştır. Sorumluluklarının bilinci ile hareket ederek, vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesinde ve aydınlatılmasında emeği olan, vatandaşlarımız ile kamu kurumlarımız arasında köprü vazifesi görerek fedakârca görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; ilimizde ve bölgemizde duyarlı, sorumlu ve özverili şekilde görevini yerine getiren değerli basın mensupları nezdinde tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.”