Otomobil BMW i8 Roadster'in görüntüleri yayınlandı

BMW i8 Roadster'in görüntüleri yayınlandı

04.07.2017 - 14:14 | Son Güncellenme:

Alman otomotiv devi BMW, yeni i8 Roadster otomobilinin görüntülerini bir video ile yayınladı.

BMW i8 Roadsterin görüntüleri yayınlandı

Alman otomobil üreticisi BMW sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir tanıtım videosunda BMW i8 Roadster modeli ile ilgili görüntüleri paylaştı. Videodaki görüntülere bakıldığında 2018 yılının ilk aylarında satışa sunulması planlanan BMW i8 Roadster selefinde de bulunan V kapılara sahip olacak.

Haberin Devamı

Ywni BMW i8 Roadster'ın dış tasarımında daha çapraşık LED'li yeni farlar bulunuyor. i8 Roadster standart arka bagaj kapağında değişikliklere giderek dış görünümü göze hitap eden bir tasarımla ön plana çıkıyor. Bu değişiklikler BMW'nin i Vision Interaction konseptinden adapte edildi.

Yeni i8 Roadster'ın yumuşak tavanı elle açılabiliyor ve saklanabiliyor. Açılabilir tavanlı bin 560 kglik i8 Roadster i8 coupe modelinden biraz daha ağır.

Yeni i8 Roadster modeli 420 beygirlik geliştirilmiş turbo 3.02 litre düz 6 silindirli elektrik ve benzinle çalışan motoru sayesinde %10 daha fazla çekiş gücü sağlayacak. i8 Roadster turbo 1.5 litre üç silindirli benzinli motor ve öne monteli senkronize elektrikli motor ile donatıldı.

Haberin Devamı

Yeni i8 Roadster'ın iç tasarımında BMW'nin en son teknoloji ürünü iDrive bilgi eğlence ve hareket kontrol sistemlerinin yer alması bekleniyor.

i8 Roadster'ın Avrupa'da 125 bin 900 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulması öngörülüyor.

Hazırlayan: Mehmet Can Kömürcü