Otomobil Çekicilik dozu arttı

Çekicilik dozu arttı

01.09.2008 - 00:05 | Son Güncellenme:

Yeni model yılına yeniliklerle giren Fiat Grande Punto, piyasada

Çekicilik dozu arttı

Yeni model yılına yeniliklerle giren Fiat Grande Punto, iç ve dış tasarımındaki yenilikleri, seçeneklere eklenen “Fun” versiyonu ve pek çok kişiselleştirme opsiyonuyla daha iddialı hale geldi. Sportif tasarımı ve geniş motor seçenekleriyle dikat çeken yeni Grande Punto’nun fiyatı 24 bin 750 YTL’den başlıyor.
Ünlü İtalyan tasarımcı Giugiaro’nun yarattığı Grande Punto, 2009 model yılı için yeni özelliklerle donatıldı. Yeni model yılında yeni küçük dış görünüm detaylarına sahip olan Grande Punto’da, bundan böyle “Active”, “Dynamic”, “Emotion” ve “Sport”un yanı sıra “Fun” donanım paketi seçeneği de bulunacak. 2009 model yılıyla birlikte Grande Punto, Active, Dynamic, Emotion donanım seviyelerini Comfortlife Serisi, Fun ve Sport donanım seviyelerini de Sportlife Serisi altında buluşturuyor.

Haberin Devamı

Özel anahtar

Çekicilik dozu arttı

2009 model Grande Punto’nun en önemli değişikliğiyse, sticker takımları. Her biri üç farklı renk seçeneğine sahip dört ayrı sticker takımının yanı sıra isteyen müşterilere İtalyan bayraklı sticker takımı da sunuluyor. Bunlara ilave olarak sticker takımlarıyla uyumlu özel anahtar kapları, üç ayrı renkte sunulan yan aynalar ve özel parfüm püskürtücü de bulunuyor.
Fun donanım seviyesiyse, standart klima, direksiyondan kumandalı radyo-CD-MP3 çalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, yükseklik ayarlı direksiyon ve sürücü koltuğu, ABS, sürücü ve yolcu havayastığı, gövde rengi yan aynalar, sportif tasarımlı deri direksiyon simidi ve vites topuzu, karbon görünümlü ön panel, ön sis farları, karartılmış arka camlar, 16 inçlik jantlar, spoiler, marşpiye gibi unsurlar sunuyor. Motor seçenekleriyse değişmedi.