Otomobil Chevrolet’nin minik SUV’u Trax satışta

Chevrolet’nin minik SUV’u Trax satışta

17.06.2013 - 00:03 | Son Güncellenme:

Chevrolet’nin uzun zamandır adından söz ettiren yeniliği Trax, 46 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Chevrolet’nin minik SUV’u Trax satışta

Türkiye’de iki farklı donanım paketiyle satışına başlanan ve EuroNCAP güvenlik testlerinden 5 yıldız alan Trax, hızla büyüyen küçük SUV sınıfında markanın yıldızı olacak.
Bu yıl 1.300 adet satılması hedeflenen Trax, Türkiye’de ilk etapta 1.4 lt (140 HP) turbo ve 1.6 lt (115 HP) benzinli motor seçenekleriyle satışa sunuldu. Akıllı 4x4 seçeneği, yalnızca 1.4 lt turbo motorda bulunuyor.

Farklı donanımlar
Markanın karakteristik çizgilerine sahip olan ve kompakt boyutlarıyla sürüş kolaylığı sağlayan Trax, iç mekanda da dinamik ve pratik. Çok sayıda depolama alanı bulunan iç mekanda, iki torpido gözünden biri iPod, akıllı telefonlar ve diğer elektronik cihazlara ayrılmış. Ön koltukların arasındaki 230 V priz de, arka koltuklarda dizüstü bilgisayar ya da diğer elektronik cihazların şarjına olanak sağlıyor.
Donanım paketlerinde zengin listeye sahip Trax, isteğe bağlı olarak “Yokuşta Kalkış Desteği” ve “Yokuş İniş Kontrol Sistemi” gibi bir dizi donanımla satın alınabilirken, ABS+EBD, ESP, Çekiş Kontrol Sistemi ve 8 hava yastığını standartlarına eklemiş. Ayrıca manuel vitesli versiyonlarda “Start&Stop” sistemi de var.
Trax’ın üst donanım seçeneğinde sürücünün, akıllı telefonlardaki pek çok uygulamaya erişimini mümkün kılan “MyLink” sistemi de bulunuyor. MyLink, telefon rehberine, kişinin oluşturduğu çalma listelerine, fotoğraf albümlerine (USB veya iPhone üzerinden), videolara (USB veya aux-in üzerinden) ve internet aracılığıyla radyo istasyonlarına ulaşılmasına olanak tanıyor. MyLink kullanıcıları, BringGo yardımıyla akıllı telefonlar üzerinden entegre navigasyon sistemlerini de ücretsiz kullanabiliyor.