Otomobil Fiat Bravo’ya Yeni Donanımlar, Yeni Renkler!

Fiat Bravo’ya Yeni Donanımlar, Yeni Renkler!

08.10.2012 - 11:28 | Son Güncellenme:

Fiat Bravo’nun Donanım ve Gövde Rengi Seçenekleri Yenilendi!

Fiat Bravo’ya Yeni Donanımlar, Yeni Renkler

Fiat’ın kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Fiat Bravo, yenilenen donanım ve gövde rengi seçenekleriyle Türkiye pazarında satışa sunuldu. Değişen sınıf ihtiyaçlarına göre yenilenerek Pop, Easy ve Sport adı verilen 3 ayrı yeni donanım seçeneklerine kavuşan Fiat Bravo, 1.4 litre 90 HP, 1.4 litre T-Jet 120 HP ve 1.4 litre 140 HP MultiAir benzinli; 1.6 litre 105 HP Multijet ve 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel motorlar olmak üzere toplam 5 güç ünitesi seçeneğiyle tercih edilebiliyor. 1.6 litre 120 HP’lik Multijet motor seçeneğinde ise Dualogic otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında müşterilere sunuluyor. Bununla birlikte “Gece Mavisi”nden “Matador Kırmızı”sına kadar değişen 5 yeni gövde rengi seçeneği de Fiat Bravo’da sunulan yenilikler arasında yer alıyor.

İtalyan otomobil üreticisi Fiat’ın 100 yılı aşkın tarihinde uçak geliştirme prosesi kullanılarak üretilen ilk model unvanına sahip Fiat Bravo, yenilenen donanım ve gövde rengi seçenekleriyle ve 39 bin 160 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla Türkiye’de de satışa sunuldu. Fiyat/fayda orantısında daha da geliştirilen donanım paketleriyle dikkat çeken yeni Fiat Bravo, artık Pop, Easy ve Sport adı verilen 3 yeni ekipman seviyesiyle tercih edilebiliyor. Yeni Fiat Bravo’nun Pop adı verilen baz donanım versiyonunda ESP (1.4 litre 90 HP’lik motor hariç) EBD destekli ABS, ön havayastıkları, ön yan havayastıkları, klima, MP3 ve CD çalarlı müzik sistemi, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, krom ön ızgara çerçevesi ve 16 inçlik jantlar gibi ekipmanlar yer alıyor. Bununla birlikte üst donanım seçeneklerinde diz havayastığını da içeren 7 havayastığı, otomatik klima, viraj içini aydınlatan ön sis farları, Blue&Me, arka park sensörü, xenon farlar, hız sabitleme sistemi, yağmur sensörü, 18 inç alaşım jantlar, krom egzoz çıkışları, ve Skydome cam tavan sistemi gibi unsurlar standart olarak alınabiliyor veya isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. Bununla birlikte “Gece Mavisi”nden “Matador Kırmızı”sına kadar değişen 5 yeni gövde rengi seçeneği de Fiat Bravo’da sunulan yenilikler arasında yer alıyor.

Kompakt sınıfın gözdesi Fiat Bravo’nun kaputu altında ise üçü benzinli olmak üzere toplam 5 motor seçeneği görev alıyor. 1.4 litre 90 HP, 1.4 litre 120 HP T-Jet VE 1.4 litre 140 HP’lik MultiAir motorlar, yeni Fiat Bravo’nun benzinli güç ünitelerini oluşturuyor. Hem 105 HP hem de 120 HP’lik iki ayrı versiyonu bulunan 1.6 litrelik Multijet motor ünitesi ise yeni Fiat Bravo’nun dizel motor seçeneklerini temsil ediyor. 1.6 litre 120 HP’lik Multijet motor seçeneğinde ise Dualogic otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor. Dualogic şanzımanlı tüm Fiat Bravo’larda ise ESP, MSR, HBA ve Hillholder gibi sistemler ise standart olarak sunuluyor. Fiat Bravo, 4.34 metrelik uzunluğu, 1.79 metrelik genişliği ve 2.60 metrelik aks mesafesiyle kabin içinde 5 kişi için geniş bir yaşam alanı sunabiliyor. 400 litrelik bagaj hacmiyle de dikkat çeken Fiat Bravo’nun arka koltukları yatırıldığında 1175 litrelik yükleme alanı elde edilebiliyor. Euro NCAP’ten yolcu ve araç güvenliğinde 5 yıldız, çocuk güvenliğinden ise 3 yıldız almayı başarabilen Fiat Bravo, hem aktif hem de pasif güvenlik sistemleriyle yolcularını maksimum korumayı başaran modellerin başında yer alıyor.