Otomobil Hakkı Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Hakkı Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

18.05.2012 - 11:14 | Son Güncellenme:

Hakkı Ağaoğlu, 19-20 Mayıs tarihlerinde Kıbrıs’ta düzenlenecek olan Uluslararsı Kıbrıs Gençlik ve Spor Rallisi’nde start alacak. Cumartesi günü 3, Pazar günü 8 etabın koşulacağı yarış, Pazar günü 17:00’de sona erecek.

Hakkı Ağaoğlu Kıbrısta

Hakkı Ağaoğlu Türkiye Ralli Şampiyonası’na Nisan ayında koşulan Ege Rallisi ile start vermişti. Ege Rallisi’nde ikinci gün yaşadığı mekanik arıza sebebi ile yarışı tamamlayamayan Hakkı Ağaoğlu Sınıf 3’de kaybettiği puanların telafisi için Eskişehir Rallisi’nin ardından Kıbrıs Rallisi’nde start almaya karar verdi.

Yardımcı pilotu Hakan Uçucu ile start alacak olan Hakkı Ağaoğlu yarış öncesi şunları söyledi: “ Türkiye Ralli Şampiyonası’nda ilk iki asfalt yarışı geride bıraktık. Toprak yarışlar başlamadan önce hem test olması amacı ile hem de Ege Rallisi’nde kaybettiğimiz puanların telafisi için Kıbrıs’ta yarışmaya karar verdim. Mekanik spor, ne olacağı belli olmaz ama bu yarışta iddialıyım.”

Ağaoğlu ana sponsorluğunda Coca Cola, Full, GP Garage, Pozitif Dekor, Sony, Strategia desteği ile yarışan MY Team pilotları Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz bir sonraki yarış 9-10 Haziran tarihlerinde koşulacak 33. İstanbul Rallisi’nde start alacaklar.


2012 Türkiye Ralli Şampiyonası

07-08 Nisan Ege Rallisi (Asfalt)
28-29 Nisan KYK Eskişehir Rallisi (Asfalt)
09-10 Haziran İstanbul Rallisi (Toprak)
07-08 Temmuz Uluslararası Boğaziçi Rallisi (Toprak)
28-29 Temmuz Ford Otosan Kocaeli Rallisi (Toprak)
25-26 Ağustos Hitit Rallisi (Toprak)
06-07 Ekim Yeşil Bursa Rallisi (Asfalt)

Yazarlar