Otomobil İkinci elde hizmetle ön plana çıkacak

İkinci elde hizmetle ön plana çıkacak

03.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

İkinci el otomotiv satışında kurumsal firmalara bir yenisi daha eklendi. OTOMOL markasıyla, İstanbul Merter’de hizmet vermeye başlayan şirket, kısa zamanda farklı illerde de hizmet vermeye başlayacak.

İkinci elde hizmetle ön plana çıkacak


OTOMOL Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, Türkiye genelinde lider ikinci el otomotiv markası olmayı hedeflediklerini, bunun için de farklı hizmet ve farklı noktalarda açacakları hizmet noktalarıyla fark yaratacaklarını kaydetti.
Hiçbir tanıtım faaliyeti yapmamalarına karşın, Merter’deki merkezin ilk ayında 180 araçlık satış gerçekleştirdiğini vurgulayan Denizaşan, “2013 yılı sonuna kadar başta Ümraniye ve Ataşehir olmak üzere İstanbul’da 4, Ankara, Antalya, Bursa, Bodrum, İzmir ve Samsun’da birer ofisle toplam 10 noktaya ulaşmayı planlıyoruz” dedi.
Yetkili satış noktalarını 2014’de 20’ye, 2015 yılındaysa 30’a çıkarmayı hedeflediklerini belirten Denizaşan, 5 yıllık planlarının Türkiye genelinde toplam 50 yetkili satış noktasına ulaşmak olduğunu ifade etti.

‘Güven unsuru önemli’
Kullanılmış araç satışında tüketicilerin en büyük sorununun güvenirlik olduğunu da ifade eden Tuğrul Denizaşan, bunun için en gelişmiş ekspertiz hizmetini sunduklarını, araç alım-satımı, takas, garanti, kredi, sigorta, tescil, aksesuar ve araç görünüm yenileme gibi temel hizmetleri de tek noktada gerçekleştirdiklerini söyledi.