Otomobil Nissan, İki Teker Üzerinde Dünya Rekoru Kırdı!

Nissan, İki Teker Üzerinde Dünya Rekoru Kırdı!

30.06.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Otomobil dünyasının önde gelen markalarından Nissan, iki teker üzerinde giden otomobiliyle dünya rekoruna imza attı! İşte o video… Aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler Goodwood festivalinden geldi. Hızlı ve Öfkeli filmlerini izlerken...

Nissan, İki Teker Üzerinde Dünya Rekoru Kırdı

Otomobil dünyasının önde gelen markalarından Nissan, iki teker üzerinde giden otomobiliyle dünya rekoruna imza attı! İşte o video… Aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler Goodwood festivalinden geldi. Hızlı ve Öfkeli filmlerini izlerken otoyolda takip sahnesinde sıkça gördüğümüz iki teker üzerine kalkıp tırların arasından geçen otomobil modellerine, Nissan’nın Juke NISMO modeli de dahil edilecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Başarılı dublör pilot Terry Grant, 2 teker üzerinde otomobil kullanarak yeni bir dünya rekoruna daha imza attı. Gücünü Gran Turismo sınıfı motorundan sağlayan Nissan Juke NISMO, 1.16 mil yani 1.8 km’lik yolu iki teker üzerinde seyretti. 2 dakika 25 saniye sağ ön ve arka tekerler üstünde harikalar yaratan otomobilin videosu ile şimdi sizleri baş başa bırakıyoruz.