Otomobil Paul Walker'ın hayatını kaybettiği kazanın davası sonuçlandı

Paul Walker'ın hayatını kaybettiği kazanın davası sonuçlandı

27.10.2017 - 14:59 | Son Güncellenme:

Paul Walker'ın kızı Meadow Walker'ın Porsche'ye açtığı dava dört yılın ardından sonuçlandı. Meadow Walker ve Porsche yetkilileri anlaşmaya vardı.

Paul Walkerın hayatını kaybettiği kazanın davası sonuçlandı

Paul Walker, Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Brian O’Conner rolü ile dünya çapında bir üne kavuşmuş ve milyonlarca hayran kazanmıştı. Sevilen oyuncu, 2013 yılında geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybetmişti. Geçirdiği talihsiz trafik kazası sonucunda olay yerinde yaşamını yitiren Walker’ın cenazesinin ardındansa hareketli bir süreç başladı. Başarılı oyuncunun kızı Meadow Walker, babasının Carrera GT ile yaptığı kazadan Porsche‘yi sorumlu tutmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Paul Walkerın hayatını kaybettiği kazanın davası sonuçlandı

Meadow Walker’ın avukatları, 605 beygir gücündeki araçta yeterli güvenlik önlemi olmadığını iddia etmişti. Meadow Walker’a göre babası Paul Walker, kaza esnasında değil, hatalı emniyet kemeri yüzünden araçtan çıkamadığı için hayatını kaybetti. Porsche ise Paul Walker’ın tüm risk ve tehlikeleri bilerek, gönüllü olarak 2005 model Carrera GT’yi kullandığını söyledi.

Yargı süreciyle alakalı yerel basından yapılan açıklamaya göre Porsche ve Meadow Walker arasında bir anlaşma sağlandı. Maddi detaylara dayandığı düşünülen bu anlaşmanın koşul ve maddelerinin ne içerdiğiyse henüz bilinmiyor. Yapılan anlaşmanın Paul Walker hayranları tarafından nasıl karşılanacağı merak ediliyor.